IT & C

Patronul isi va monitoriza angajatii cu SMS-ul invizibil

Pina la sfirsitul anului, Orange si Connex vor lansa noi pachete pentru clienti. Concurenta va creste dupa relansarea Cosmorom, anticipata pentru luna decembrie.


Concurenta de pe piata telefoniei mobile ii determina pe operatori sa-si imbunatateasca ofertele. Ieri, la Zilele Biz, Andra Calin, Corporate&Data Services manager Orange, a anuntat ca abonatii la serviciul de acces la Internet vor beneficia, din data de 21 noiembrie, de o reducere de 50% pentru trafic. De asemenea, se vor lansa noi servicii. Astfel, in luna decembrie vor incepe testele pentru serviciul Monitorizare flota care permite managerilor sa localizeze fiecare angajat care este pe teren. La intervale de timp se trimite un SMS invizibil catre angajati si apoi se poate face localizarea.

Audioconferinte cu 30 de participanti

Tot companiilor li se va adresa si serviciul Audioconferinta, prin care se pot organiza conferinte cu maximum 30 de participanti prin apelarea unui numar Orange. Se va extinde si acoperirea EDGE, astfel incit pina la inceputul lui 2006 sa fie incluse toate capitalele de judet, iar pina la sfirsitul anului viitor sa se ajunga la acoperire nationala. Zilele trecute, oficialii Orange au anuntat ca se apropie momentul lansarii telefoniei 3G.

Ofertele concurentei

In momentul lansarii brandului Connex-Vodafone, Ken Campbell Chief marketing Officer Connex anunta ca in viitorul apropiat vor lansa pe piata romaneasca Vodafone Simply, noi servicii de roaming , BlackBerry 3G si cardul 3G Vodafone. Nici in cazul Cosmorom surprizele nu sint excluse. Cosmorom va avea succes daca vor scadea tarifele de interconectare si daca se vor face investitii pentru a se ajunge la o acoperire de 90%. In 2009 ar putea ajunge la o cota de piata de 6-9%, spune analistul Nicolae Oaca. Acesta anticipeaza si o operatiune de rebranding , din Cosmorom in CosmOte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele