IT & C

#smartphone #4g #Android Jelly Bean 4.1.2 # Optimus Seria F # LG Optimus F5

LG dezvaluie doua noi smartphone-uri din gama Optimus Seria F

Producatorul sud-coreean LG a dezvaluit doua noi modele din gama Optimus Seria F, pe care le va lansa oficial in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2013, ce va avea loc in perioada 25-28 februarie, la Barcelona.

Primul smartphone din gama Optimus Seria F se numeste LG Optimus F5, un dispozitiv cu ecran de 4,3 inci, un procesor dual core cu o frecventa de 1,2 GHz si tehnologie 4G. Smartphone-ul are parte de 1 GB memorie RAM si o memorie interna de 8GB. LG Optimus F5 beneficiaza si de doua camere foto, cea principala avand 5 megapixeli.

Celalalt model a primit titulatura LG Optimus F7 si ofera utilizatorilor performante superioare lui F5. Astfel, diagonala ecranului este mai mare (4,7 inci), frecventa procesorului a crescut la 1,5 GHz, iar bateria ofera o autonomie mult mai buna. De asemenea, telefonul a primit inca 1 GB de memorie RAM, iar camera principala inca 3 megapixeli.

Ambele smartphone-uri prezentate de LG ruleaza sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1.2. Dispozitivele urmeaza sa fie disponibile in magazine incepand cu al doilea trimestru al acestui an. Deocamdata, nu se cunosc detalii legate de preturile acestora.

Sursa foto: techradar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele