IT & C

#biz-hub #konica minolta #imprimare #imagine #infoline #eco #birou

Konica Minolta prezinta bizhub-urile C552 si C652

Cea mai recenta demonstratie de imbunatatire continua a echipamentelor o reprezinta noile bizhub C552 si C652.

Acestea inlocuiesc modelele de succes bizhub C550 si C650, primele echipamente care au beneficiat de design-ul InfoLine .

Target

Noile echipamente multifunctionale color de volum sunt destinate birourilor cu volume mari de lucru, departamentelor centralizate de printare-copiere precum si mediilor Print for Pay.

Predecesoarele bizhub C550 si C650 s-au bucurat de un real succes pe piata echipamentelor de birou color. Li s-au acordat premiile Pick of the Year de la BLI pentru segmentul 4 si premiile Reader' Choice in 2007 pentru Colour Range si Colour Reliability , si pentru inovatie: autentificarea biometrica si functionalitatea box.

"Aceste multifunctionale subliniaza obiectivele noastre de dezvoltare: calitate, inovatie si implementare a cerintelor clientilor si ale pietei. Ele reprezinta perfectionari ulterioare ale unor modele care au primit cele mai importante premii si distinctii din domeniu", a declarat Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Romania.

Diferente

Desi pot exista multe asemanari exterioare, exista si diferente notabile in ceea ce priveste performantele bizhub C552 si C652, modele care beneficiaza de capabilitati hardware sporite. Acestea includ un procesor de 1 GHz, hard disk de 250 GB si memorie de 2 GB.

Placa de retea Ethernet de 1 GB si sistemul integrat PCI Express permit o rata de transfer foarte mare. Impreuna, toate aceste capabilitati asigura ca bizhub C552 si C652 sunt perfect echipate pentru a indeplini cerintele din departamentele centralizate de copiere (CRD) si a furnizorilor de Print for Pay.

Functii

O functionalitate speciala a celor doua echipamente bizhub C552 si C652 este operarea foarte simpla. De exemplu, in driverul de printare exista un buton MyTab care permite utilizatorilor sa configureze toate functiile pentru cerintele lor intr-un singur ecran.

In acelasi timp, controller-ul de printare ofera numeroase modalitati de imbunatatire a imaginii, iar functia de scanare indeplineste toate cerintele utilizatorilor, inclusiv functionalitati ca scan-to-Me (catre casuta utilizatorului) si scan-to-Home (catre directorul partajat al utilizatorului).

De asemenea, se pot configura pe hard disk-ul intern al sistemului pana la 1.000 de casute de utilizator, cu acces flexibil, pentru pastrarea si administrarea informatiilor.

Biz-hub -uri "eco"

In afara de aceste functionalitaii avansate, bizhub C552 si C652 permit printarea "eco" - un mod inteligent de lucru nu numai din punct de vedere ecologic, ci si economic, pastrand aceeasi calitate impresionanta a printurilor.

Tonerul polimerizat Simitri HD de la Konica Minolta, in combinatie cu tehnologia de fixare si modul de power save recovery duc la un consum de energie care este cu aproximativ 70% mai mic decat limitele Energy Star.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele