IT & C

Extinerea serviciului on-line de auditare a securitatii sistemelor informatice

Caietul de sarcini privind licitatia pentru extinderea Serviciului on-line de a securitatii sistemelor informatice (SPAS) si infiintarea Centrului de expertiza si raspuns pentru incidente de securitate (CERIS) poate fi ridicat, incepand de vineri, 8 august 2003, de la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Bd. Libertatii 14.

Costul unui exemplar este de 300.000 de lei si se achita prin la Directia de Trezorerie si Contabilitate publica a Municipiului Bucuresti. Delegatul persoanei juridice interesate in achizitionarea caietului de sarcini trebuie sa detina un mandat in acest sens si sa prezinte o copie dupa buletinul de identitate, precum si ordinul de plata in original si copie. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 25 august 2003, ora 13,00.

Ridicarea documentatiei pentru elaborarea si prezentarea ofertelor in cazul licitatiilor pentru atribuirea contractelor Integrarea formularelor de colectare a taxelor catre bugetul de stat pentru companii si Sistem de preluare pe web a facturilor furnizorilor, se amana.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele