IT & C

BitDefender la puterea a zecea

BitDefender , divizia de securitate a datelor a companiei SOFTWIN, a lansat editia a zecea a pachetului BitDefender Internet Security, in versiune de testare. BitDefender 10 Internet Security este o suita de aplicatii de tip desktop care asigura o protectie completa a sistemelor informatice in fata amenintarilor de orice fel. Perioada de testare a produsului va dura pana la sfarsitul lunii iunie, oferindu-se astfel posibilitatea tuturor utilizatorilor familiarizati cu produsul - precum si celor care aleg pentru prima data o astfel de solutie - sa incerce noile functii ale generatiei 10.

"BitDefender 10 Internet Security va aduce multe functii noi si imbunatatiri fata de versiunile anterioare. Am introdus chiar si un detector pentru softurile rootkit . Noua versiune scaneaza traficul HTTP si SMTP, precum si cel din retelele de file-sharing, pentru a preveni orice tentativa de accesare ilegala a computerului sau de obtinere de informatii confidentiale . In plus, am modificat considerabil modulul firewall si am imbunatatit modulul de detectare, dotat cu o tehnologie proactiva", a declarat Carmen Maierean, product manager BitDefender.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele