IT & C

#ecran tactil #imagine #fotografie #camera foto digitala #benq

BenQ isi lanseaza propria camera foto cu ecran tactil

BenQ E1050t este prima camera foto digitala a companiei care dispune de ecran sensibil la atingere.

Interfata tactila permite rularea principalelor functii ale camerei prin atingerea suprafetei ecranului LCD.

In principal

Modelul E1050t se poate mandri cu un CMOS de rezolutie de 10 megapixeli, zoom optic 3x si ecran LCD tactil cu diagonala de 3 inch, adica 7,62 cm.

Interfata tactila a camerei le permite utilizatorilor rularea principalelor functii direct de pe ecranul LCD, adica acum prin atingerea ecranului, utilizatorul declanseaza fotografierea.

Pe de alta parte, incercuirea unui obiect conduce la cresterea zoom-ului, iar glisarea degetului pe ecran poate controla derularea unui clip video sau navigarea printre fotografii.

Interfata intuitiva

Modelul BenQ E1050t este usor de utilizat datorita meniurilor tactile ce functioneaza pe baza de atingere. Astfel, E1050t permite utilizatorilor sa surprinda si sa vizioneze fotografii prin intermediul a trei functii simple: Tap to Shoot, Circle to Zoom si Swipe to Browse.

Pe langa noua interfata tactila, E1050t le ofera fotografilor o intreaga serie de functii necesare unui foto . Modelului nu ii lipseste stabilizatorul de imagine, functa de eliminare a efectului de ochi rosii din fotografiile surprinse la rezolutie full-HD si in format de 16:9 al imaginii.

Functii ale noului BenQ

Modelul E1050t ofera functia Auto Focus Assist, afisarea imaginilor pe ecran in format 16:9, filmare de noapte si 29 de moduri presetate de fotografiere .

Functia Tap to Shoot permite utilizatorilor sa fotografieze un obiect prin apasarea pe ecranul LCD. In plus, functia face posibila urmarirea unui subiect aflat in miscare prin miscarea cadranului de focus in interiorul ecranului si eliberarea acestuia.

Functia Circle to Zoom mareste o anumita portiune a imaginii prin incercuirea ei cu degetul. Astfel se a obtine un efect instantaneu de zoom digital 12x. Mai mult, prin utilizarea functiei de crop, imaginea marita se poate salva ca imagine separata.

Functia Swipe to browse reda secvente video sau imagini captate. Interfeta tactila recunoaste miscarea de glisare pe ecran si o coreleaza cu navigarea in interiorul unui fisier video sau intre fotografii.

Vizualizarea imaginilor se face prin glisarea cu degetul pe ecran spre stanga sau spre dreapta pentru a avansa la urmatoarea imagine sau a se intoarce la imaginea precedenta.
 
In timpul rularii de continut video sau audio, utilizatorul poate apasa pe bara de scroll a fisierului pentru a declansa derularea inainte sau inapoi a continutului. Tot aceasta functie permite salvarea si atasarea in timp real a notitelor la fisierele de imagine.

Disponibilitate

Aparatul foto digital este disponibil in Romania din luna noiembrie la toti partenerii BenQ. Modelul E1050t consta 449 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele