IT & C

#apple #televizor #apple tv #HDTV #mini iTV

Apple pregateste un televizor cu doua ecrane si control prin gesturi

Apple isi va incerca in sfarsit norocul pe piata televizoarelor HD. Compania a experimentat pana acum cu Apple TV, un set top box pentru televizoare, dar acum pare a fi gata de a lansa propriul HDTV cu cateva inovatii importante.

Analistul Brian White de la Topeka Capital Markets si-a creat o reputatie prin dezvaluirea de informatii despre produse Apple ce nu au fost inca lansate, pe baza detaliilor obtinute de la producatorii asiatici de componente.

White sustine ca Apple va lansa noul sau televizor, denumit iTV, in a doua jumatate a lui 2013. Analistul este convins ca televizorul Apple cu diagonala de 60 inci va veni insotit de un "mini iTV", un ecran secundar de 9,7 inci, pe care va putea fi vizionat continut TV pana la o distanta de 200 m de la iTV-ul din sufragerie.

Mai mult, analistul spune ca Apple lucreaza si la un inel care ar putea permite utilizatorilor sa controleze iTV prin gesturi. Noul "iRing", alaturi de ceasul inteligent Apple "iWatch" vor permite utilizatorului sa controleze mai usor televizorul Apple.

Sursa foto: macobserver.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele