IT & C

#acer #aspire #timelinex

Acer prezinta noua serie de laptopuri Aspire TimelineX

Noile laptopuri din seria Aspire TimelineX ofera o durata de viata a bateriei de pana la 12 ore si o excelenta putere de calcul, totul integrat intr-un design ultra-subtire.

Seria originala Aspire Timeline a fost prima care a spart bariera duratei de viata de 8 ore a bateriei. Conceptul Timeline a evoluat si s-a extins, ajungand in acest moment sa fie un punct de referinta in industrie.

Caracteristicile noilor Timeline

Acer Timeline Seria X se bazeaza pe noua familie de procesoare 2010 Intel Core. Noile procesoare Intel Core i7 si Intel Core i5 ofera si tehnologia exclusiva Intel Turbo Boost care accelereaza automat performansele si ajusteaza sarcina de lucru. Noile procesoare se adapteaza la cerintele individuale, putand chiar sa isi opreasca anumite core-uri de procesare, reducand astfel din consumul de energie atunci cand performanta nu este o prioritate.

Avand mai putin de 25 mm grosime si o greutate intre 1,4 kg (pentru modelul de 11,6 inch) si 2,4 kg (pentru modelul de 15,6 inch), aceste laptop-uri reprezinta companionul perfect pentru activitati desfasurate toata ziua. Tastatura Acer FineTip, cu timp de reactie excelent, ofera o experienta noua de utilizare, datorita tastelor mari bine diferentiate.

Familia TimelineX integreaza tehnologii Wireless si Wired: 3G (optional), conexiune la retea Wi-Fi CERTIFIED, care sustine Acer SignalUp cu tehnologia wireless Nplify, Bluetooth 2.1+ (optional) si Gigabit LAN. Solutia Acer Video Conference are incorporat webcam-ul high-definition Acer Crystal Eye de 1.3 MP si microfon.

Ecran HD si sunet Dolby Home Theater

Oferind diverse modele, de la versiunile ultra-compacte de 25,9 cm (11,6 inch) si 34 cm (13,3 inch) pana la cele de 35,5 cm (14 inch) si 39,5 cm (15,6 inch), familia TimelineX include display-uri Acer CineCrystal format de 16:9 si rezolutie 1366 X 768 HD. Mai mult, ecranul se deschide intr-un unghi de pana la 165 de grade. In plus, datorita sistemului Dolby Home Theater sunetul este extrem de realist.

Pentru a completa calitatea sunetului si imaginile HD, seria TimelineX a fost dotata cu placi video dedicate sau integrate, care sustin Microsoft DirectX 11 pentru imagini HD si jocuri. In plus, utilizatorii pot foarte usor sa navigheze, sa organizeze si multe altele, cu Acer Arcade Deluxe care ofera acces rapid la toate fotografiile, fisierele video si audio, permitand crearea de slideshow-uri sau playlist-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele