Inedit

#dentist #stomatolog #masca #amuzant #copil

Dentistii germani vor zambi la copii cu mastile din desene animate

Nemtii pot merge mai linistiti la dentist . Cativa bloggeri din Germania au anuntat ca stomatologii din Hamburg au primit masti cu imprimeuri reprezentand gurile unor personaje de desene animate . Aceste masti se doresc a fi o modalitate de detensionare a micutilor care vin cu frica la medic.

In randul parintilor germani parerile sunt impartite. Unii spun ca metoda nu va avea prea mare succes pentru ca micutilor le este teama de instrumente si de durerea provocata de dentist si nu de omul care de cele mai multe ori este dragut si se poarta frumos cu cei mici. In plus, ei spun ca medicul trebuie sa isi pastreze prestanta si sa nu se transforme in clovn , pentru ca pacientii nu vor mai avea incredere in el.

O alta categorie este de parere ca medicul trebuie sa faca tot posibilul pentru a-si pastra micutii pacienti. Daca nu vor mai avea teama, inca de mici, atunci cand vor creste vor merge la medic fara teama. Si vor avea astfel dinti mai sanatosi.

Deocamdata nu se stie care va fi reactia copiilor la aceasta masura. Medicii spun ca pentru ei acesta este cel mai important aspect.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea