Inedit

#diamante #mostenire #caine

A lasat cainilor 8 milioane de lire sterline, iar fiului doar 650.000

Gail Posner, milionara care a murit la 67 de ani, si-a lasat cainilor aproape toata averea, respectiv 8 milioane de lire sterline , fiului lasandu-i mostenire ce a mai ramas, adica 650.000 de lire sterline.

Principalii mostenitori , 3 catei , au primit un fond de 2 milioane de lire sterline si o vila de 6 milioane de lire sterline, in Miami, relateaza Daily Mail.

Pe langa caini, si bodyguarzii si servitorii proprietatii se vor bucura de proprietate, putand locui fara a plati chirie atat timp cat ingrijesc de catei, ei primind impreuna si 17 milioane de lire sterline.

Gail Posner, care obisnuia sa faca baie cu diamante, a murit in luna martie , iar de atunci fiul sau incearca sa atace in judecata testamentul. Bret Carr, ghinionistul mostenitor intrecut in avere de cei trei caini, sustine ca mama sa era drogata cu calmante si ca i se spalase creierul pentru a-i lasa catelusei chihuahua, Conchita, mare parte din avere.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului