Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #cariera #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscopul carierei 2011

Anul 2011 se anunta un an al schimbarilor pentru majoritatea nativilor celor 12 zodii. Multi nativi au parte de provocari, dar si de reusite profesionale. In general, in planul carierei, 2011 este un an bun, cu destule impliniri.

Afla ce-ti rezerva astrele in functie de zodia ta:


Horoscop cariera 2011 pentru zodiile de foc


Pentru Berbeci, pe cat de linistit este inceputul si sfarsitul de an, pe atat de aglomerat va fi restul. Berbecii sunt foarte preocupati de dezvoltarea carierei lor si vor avea sanse frumoase de realizari, in special in vara 2011 . Este bine sa faca eforturi pentru o mai buna comunicare cu superiorii, colegii si colaboratorii. Uneori Berbecii devin agresivi atunci cand nu trebuie si acest lucru poate sa le deserveasca interesele.

Pentru Lei, anul 2011 este unul provocator la nivel profesional. Au loc multe evenimente care aduc dupa sine schimbari importante. Leii trebuie sa se adapteze din mers, sa fie foarte atenti la ceea ce se petrece in jur si sa prinda din zbor oportunitatile. Chiar daca Leii sunt in general inzestrati cu mult noroc, in plan profesional nimic nu le va cadea din cer, in 2011. Toate reusitele lor vin ca urmare a muncii depuse. Astfel incat au toate motivele sa porneasca la lupta, mai ales ca nu le lipseste increderea in sine.

Sagetatorii sunt extrem de combativi in 2011. Este bine sa fie pusi in posturi de lideri, de conducatori, deoarece nimeni nu stie mai bine decat ei sa urmareasca tinta finala. Pe de alta parte, unii Sagetatori gasesc dificila munca in echipa. Majoritatea lucreaza singuri deoarece au nevoie de o foarte mare libertate de actiune. Uneori vor fi totusi nevoiti sa apeleze la sprijinul celorlalti si nu intotdeauna acesti oameni vor fi de incredere. Pe la jumatea anului, nativii pot inregistra succese importante.


Horoscop cariera 2011 pentru zodiile de apa


Racii se dovedesc extrem de creativi in 2011, ceea ce le poate aduce realizari deosebit de importante. Nativii stiu sa se foloseasca de calitatile lor si de oportunitatile care apar. Este important ca Racii sa cultive relatiile utile pe care le au cu diversi oameni din mediul lor de activitate. Nu toate lucrurile decurg ca la carte, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa-si piarda speranta. Cu putina rabdare, situatia se intoarce in favoarea lor.

Pentru Scorpioni , anul 2011 aduce numeroase oportunitati de dezvoltare a vietii profesionale. In primul rand, Scorpionii pot sa-si consolideze si sa-si imbunatateasca cunostitele in domeniul lor de activitate, daca urmeaza un curs de specialitate. In al doilea rand, ei pot sa inregistrese victorii importante. Pe de alta parte, Scorpionii tind sa piarda controlul atunci cand uita cu desavarsire de diplomatie. In aceasta privinta este recomandat sa faca eforturi.

Pestii trebuie sa gaseasca putere in propria persoana pentru a merge mai departe. In plan profesional, 2011 nu este un an in care sa le pice ceva din cer. Chiar dimpotriva. Exista multe probleme si obstacole care ii obosesc si ii demoralizeaza. Totusi, nu lipsesc si mici bucurii de care Pestii pot sa aiba parte. Cea mai buna strategie este ca acestia sa prefere situatiile simple, evitand complicatiile inutile si sa fie perseverenti. Numai astfel pot dizolva eventualele conflicte si neplaceri care apar.


Horoscop cariera 2011 pentru zodiile de pamant


Pentru Taur, anul 2011 reprezinta o perioada a schimbarii. Au loc numeroase evenimente, unele dintre ele independente de vointa nativilor si altele survenite ca urmare a unor actiuni intreprinse de acestia. Taurii stiu sa invete din greselile trecutului si sa priveasca viitorul cu maturitate. Acest lucru ii ajuta foarte mult sa faca fata unor noi situatii. Se cere si se asteapta mult de la ei. Sunt solicitati in plan profesional si va fi nevoie de eforturi majore, dar au in ei tot ce le trebuie pentru a se descurca.

Fecioarele au parte de un an 2011 destul de bun in plan profesional. Apar numeroase evenimente care le pot schimba in bine viata profesionala . Fecioarele trebuie sa fie atente la ceea ce se petrece in jurul lor si sa fie receptive. La locul de munca, conduita lor este ireprosabila. Nativii zodiei trebuie sa se straduiasca sa fie un model pentru persoanele din jur si nu sa starneasca invidii. Uneori, insa, este greu de controlat asa ceva. Principala calitate a Fecioarelor o reprezinta ratiunea, care este intotdeauna salvatoare.

Capricornii pot desfasura mai multe activitati in paralel, in 2011. In general, apar oportunitati de dezvoltare a vietii profesionale in prima jumatate a anului. Daca nativii isi doresc sa faca o schimbare importanta, ar trebui sa faca acest pas pana in toamna 2011 . Imaginatia nativilor este deosebit de activa, astfel incat se pot folosi de ea pentru a-si duce la indeplinire planurile. De asemenea, nu ar strica sa actioneze spontan atunci cand se iveste o ocazie frumoasa.


Horoscop cariera 2011 pentru zodiile de aer


Pentru Gemeni, anul 2011 anunta o perioada destul de incarcata. In prima jumatate a anului, Gemenii pot sa faca o schimbare importanta in viata lor profesionala. O astfel de schimbare va aduce noi provocari pentru Gemeni. Din fericire, acestia sunt pregatiti sa faca fata. Activi, energici si increzatori, Gemenii castiga increderea persoanelor cu care colaboreaza. Pe de alta parte, exista posibilitatea unor conflicte cu superiorii. Daca se vor folosi de arta diplomatiei, ar trebui sa treaca cu bine peste astfel de momente.

In cazul Balantelor, viata profesionala este plina de surprize. Balantele isi doresc o schimbare, iar lucruri se vor intampla, dar nu neaparat in forma in care si-au imaginat ele. Este bine ca Balantele sa pastreze o atitudine echilibrata, diplomata, pentru a evita eventualele conflicte. Apar si oportunitati de dezvoltare, pe care Balantele trebuie sa le recunoasca si de care ele ar trebuis a profite imediat.

Varsatorii se bucura de relatii sus-puse pe care le au fie pur si simplu din noroc, fie ca urmare a muncii pe care au depus-o in ultimii ani. In urma acestor relatii, ei primesc un ajutor deosebit de important in planurile pe care le au. Varsatorii isi doresc un nou inceput in plan profesional si vor avea parte de el. Trebuie totusi sa fie diplomati, deoarece numai asa nu vor avea regrete mai tarziu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro