Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #predictii #horoscop #astrologie

Horoscop 25-31 martie 2024. Luna noua in Balanta aduce schimbari si constientizari in viata zodiilor

Ultima saptamana a lunii aprilie incepe cu o eclipsa de luna in Balanta, care vine pentru a scutura putin zodiile. Este o saptamana in care semnele zodiacale realizeaza ca vor mai mult pentru ele, fie ca este vorba despre fericire, un scop in viata sau o relatie de dragoste. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana, in functie de zodie.

 

Berbec

Cand trebuie luate decizii, nu esti unul care sa rumegi saptamani intregi, razgandindu-te la nesfarsit. Preferi sa actionezi hotarat si rapid. In loc sa te ingrijorezi de toate problemele care ar putea aparea, mergi inainte si te ocupi de problemele care apar de fapt. In aceasta saptamana, totusi, ai grija sa nu actionezi prea repede. In acest moment, este prea usor sa tragi concluzii, sa ignori semnele de avertizare din dorinta ta de a te misca. Daca prietenii tai ofera sfaturi sau daca instinctul tau incearca sa-ti spuna ceva, asculta. Nu te grabi.

Taur

Simtul tau de sine este neclintit; stii cine esti si cum iti place sa-ti structurezi zilele. Totusi, saptamana aceasta este putin probabil sa reusesti ce ti-ai propus. Programul tau s-ar putea schimba in mod neasteptat, spatiul tau de lucru s-ar putea umple de dezordine, chiar si gandurile tale pot deveni dezorganizate. Daca incerci sa fortezi totul la loc, vei ajunge doar frustrat si epuizat. Priveste aceste lucruri, in schimb, ca pe o sansa de a face unele schimbari de mult necesare. 

Gemeni

S-ar putea sa fii putin coplesit de tot ceea ce ai de facut acum — munca se aduna, calendarul tau social este plin, iar tu esti in urma cu treburile casnice. Nu simti ca ai timp sau spatiu mental pentru a adauga altceva la lista. Dar saptamana aceasta, surprize minunate, oportunitati intamplatoare sau romantism brusc ti-ar putea da peste cap planurile. O parte din tine ar putea fi iritata de asta. N-ar fi putut astepta pana cand ai fost mai putin ocupat, mai pregatit? Dar universului nu-i pasa de cronologia ta si, uneori, trebuie doar sa te scufunzi.

Rac

Probabil ca nu ai avut cea mai mare grija de tine in ultima vreme. Poate ca ai fost ocupat sa ai grija pentru ceilalti, poate ca munca a fost deosebit de agitata sau ai fost atat de implicat in proiecte din comunitatea ta, incat cu greu ai avut timp sa te ocupi de propriile nevoi. Desigur, este important sa nu-ti dai prioritate tot timpul, dar in aceasta saptamana, va deveni clar ca nu poti sa-ti neglijezi pentru totdeauna propria bunastare. Daca nu iti faci timp sa te odihnesti si sa-ti umpli ceasca, nu vei mai avea nimic de oferit. Acum ai sansa sa-ti resetezi echilibrul interior. Nu o rata!

Leu

In ultima vreme, s-ar putea sa te simti rupt de oamenii din jurul tau. In aceasta saptamana, totusi, vei simti ca lumea se deschide din nou pentru tine, ca si cum ai iesi din hibernare. Viata ta sociala este reinnoita si este ca si cum toata lumea este atrasa de tine - prietenii se intind, chiar si strainii par sa vrea sa se bucure de stralucirea atentiei tale. Daca ai fost singur, este tentant sa te balansezi prea repede in directia opusa. Distreaza-te, dar aminteste-ti ca nu trebuie sa te grabesti sa accepti fiecare invitatie. Prietenii tai nu merg nicaieri.

Fecioara

O viata lipsita de orice stres suna atragator, dar ar fi una superficiala si goala. Nu poti invata fara sa-ti asumi riscuri si sa faci greseli, nu poti creste intotdeauna fara sa te ranesti si sa te vindeci. Disconfortul nu este cel mai rau lucru din lume; este adesea un semn ca te dezvolti, obtii cunostinte si experiente valoroase. Nu uita, saptamana aceasta, ca nu trebuie sa cauti dificultatile de dragul de a trai. Universul iti arunca o multime de provocari in cale. Nu le evita, dar nici nu le lua prea in serior.

Balanta

Cresterea personala are loc adesea atat de gradual incat nu o observi; se pare ca nu se intampla nimic, cand, de fapt, faci progrese tot timpul. In aceasta saptamana, insa, vei reusi sa te vezi cu ochi proaspeti. Poti recunoaste cat de mult ai crescut, poti intelege dorintele si relatiile cu o noua claritate si puoti accesa resurse ascunse. Intrebarea este ce vei face cu noile tale cunostinte? Vei continua sa te comporti in acelasi mod in care ai facut-o intotdeauna sau vei profita de ocazie pentru a face o schimbare?

Scorpion

Nu este usor sa renunti la trecut, sau mai ales la partile nefericite. Chiar si dupa ce s-au incheiat, relatiile anterioare pot afecta in continuare modul in care te vezi, iar vechile nesigurante te bantuie. Nu exista nicio modalitate de a sterge ceea ce a fost, dar in aceasta saptamana, s-ar putea sa simti ca stapanirea de sine este subreda. Esti modelat de amintirile si experientele tale, dar nu mai esti prins de ele. Treci intr-o noua faza. Ofera-ti permisiunea sa nu-ti mai faci griji pentru ceea ce ai lasat in urma. Concentreaza-te asupra prezentului si a provocarilor pe care le ai in fata.

Sagetator

Daca te simti frustrat saptamana aceasta de diverse lucruri (cum ar fi blocarea creativitatii sau eforturi esuate) probabil ca incerci sa faci prea multe cu prea putin sprijin. Nu poti schimba lumea de unul singur. Este dificil sa-ti schimbi propria viata fara ajutorul comunitatii tale, cu atat mai mult sa schimbi ce este in jurul tau de unul singur. Cel mai bun lucru pe care il poti face acum este sa-ti dai seama cum sa faci parte din ceva mai mare decat tine, indiferent daca asta inseamna sa-ti aduci prietenii in proiectele tale sau sa te alaturi la ceea ce altii lucreaza deja. In loc sa te enervezi ca nu poti da singur toate raspunsurile, bucura-te ca nu trebuie.

Capricorn

Cu cat planurile tale pe termen lung sunt mai detaliate, cu atat este mai probabil ca acestea sa fie perturbate in aceasta saptamana. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te astepti ca lucrurile sa mearga prost , dar inseamna ca ar trebui sa fii pregatit pentru neasteptat. Lumea este prea mare, prea surprinzatoare, pentru ca tu sa poti planifica orice posibilitate. Oameni noi te-ar putea invita sa-ti pui la indoiala calea in viata; evenimente neprevazute ti-ar putea deschide mintea catre optiuni despre care nu stiai ca exista. Aminteste-ti ca nu trebuie sa respecti planul. Uneori, cel mai bine este sa schimbi cursul.

Varsator

Uneori, claritatea apare incet si iti petreci luni de zile intelegand o situatie sau o emotie confuza inainte de a avea sens pentru tine. In aceasta saptamana, totusi, intelegerea este mai probabil sa ajunga brusc, aparent de nicaieri. Te arati gata sa-ti schimbi dramatic viata, sa renunti la slujba, sa faci o mare declaratie romantica. Dar, desi s-ar putea sa para momentul potrivit pentru a actiona cu indrazneala si hotarare, acorda-ti timp pentru a fi sigur, mai ales daca pornesti intr-o directie cu totul noua.

Pesti

Este usor sa presupui ca toata lumea este mai buna sau mai putin buna ca tine. Stii ca toti suntem unici, desigur, dar iti imaginezi ca valorile altora se aliniaza aproximativ cu ale tale, ca isi proceseaza emotiile la fel ca tine, ca au nevoie de acelasi tip de sprijin. In aceasta saptamana, totusi, s-ar putea sa devii brusc si intens constient ca prietenii tai au nevoi si dorinte care nu seamana deloc cu ale tale. S-ar putea ca visele lor sa nu aiba sens pentru tine, dar nu trebuie. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi oamenii pe care ii iubesti sa fie cine sunt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro