Horoscop lunar

#horoscop dragoste noiembrie 2023 #horoscop dragoste #horoscop lunar #horoscop noiembrie 2023 #noiembrie 2023

Horoscop dragoste noiembrie 2023! Despartiri si casatorii pentru zodii. Cine sunt norocosii

Noiembrie vine cu suisuri si coborasuri pentru zodii. Este o luna plina de provocari in plan sentimental, pentru unii nativi. Pentru altii este o luna benefica pentru intemeierea unei familii sau pentru gasirea dragostei la care visau de multa vreme. Afla ce surprize ti-au pregatit astrele in dragoste, pentru luna noiembrie 2023, in functie de zodie!

 

Berbec

Berbecii aflati deja intr-o relatie de cuplu, au o viata sociala mult mai activa in noiembrie. Nativii acorda mai multa atentie partenerilor si nevoilor acestora si se bucura de iesiri in oras sau chiar de calatorii in doi. Cei singuri isi doresc mai mult ca niciodata sa-si gaseasca perechea. Nu ar fi exclus sa descopere ca marea lor dragoste se afla chiar la locul de munca. 

Taur

Taurii au parte de fericire si armonie in viata de cuplu. Nativii singuri se bucura din nou de fiorii primelor intalniri si nu este exclus ca acestia sa se indragosteasca pana peste cap. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu reusesc sa treaca peste problemele avute in ultima vreme, sa le solutioneze si sa dea dovada de responsabilitate, respect si maleabilitate in ceea ce priveste nevoile partenerilor. Sunt sanse mari ca acestia sa-si oficializeze relatia.

Gemeni

Noiembrie nu este o luna benefica dragostei si relatiilor pentru nativii nascuti in Gemeni. Nativii aflati intr-o relatie de cuplu trebuie sa se astepte la probleme ce au legatura cu pozitia sociala, profesia sau veniturile ce nu sunt pe placul partenerilor sau invers. De aici vor porni multe discutii in contradictoriu, reprosuri si nu este exclus sa se ajunga la despartire. Nici pentru cei singuri, astrele nu au vesti bune, sansele ca acestia sa-si gaseasca perechea fiind aproape inexistente.

Rac

In noiembrie, Racii singuri au sanse mari sa-si intalneasca iubirea, trebuie sa dea insa dovada de curaj in a o aborda. Este o luna aducatoare de noroc si pentru nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu. Acestia se bucura de intelegere si armonie si trebuie sa se gandeasca serios la casatorie sau chiar la venirea pe lume a unui copil.

Leu

In noiembrie, Leii acorda o mare importanta vietii de familie. Este posibil ca probleme mai vechi, legate de cuplu, sa iasa la iveala, insa nativii se mobilizeaza rapid si fac tot posibilul sa le rezolve. Nativii singuri iau atitudine si se decid sa faca primul pas in momentul in care o persoana reuseste sa le atraga atentia.

Fecioara

Si relatiile amoroase ale Fecioarelor sunt favorizate in luna noiembrie. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasa marea dragoste si traiesc clipe de neuitat alaturi de aceasta. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie se bucura de calatorii in doi si de o buna comunicare. Este o luna benefica pentru consolidarea relatiei.

Balanta

In luna noiembrie Balantele acorda mai mult timp vietii de familie si relatiilor. Nativii pun pe primul loc partenerul de viata si copiii alaturi de care isi doresc sa petreaca tot mai mult timp. In plus, acesti nativi fac tot posibilul sa impace pe toata lumea si au tendinta de a se supraincarca cu nevoile celor din jur, uitand de propriile lor nevoi. Nativii singuri simt mai mult ca niciodata nevoia unui pertener alaturi si vor sa-si intemeieze o familie.

Scorpion

Scorpionii sunt pusi pe fapte mari in luna noiembrie. Au o energie debordanta si vor sa incerce noi experiente. In plus, nativii isi doresc mai mult ca niciodata sa filtreze, sa se faca remarcati si sa faca noi cuceriri. Aventurile sunt la ordinea zilei pentru acestia. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie  au preocupari de natura domestica, achizitioneaza cadouri pentru copii si se preocupa de casa si familie.

Sagetator

In noiembrie, Sagetatorii se bucura de traiul in doi. Acestia petrec mai mult timp alaturi de partener si de copii si sunt dornici sa incerce noi lucruri alaturi de acestia. Si pentru cei care isi doresc un copil, noiembrie aduce vesti bune. Este o luna benefica pentru fertilitate si pentru concepere. Si pentru nativii singuri, astrele au vesti bune. Este o perioada favorabila pentru intalniri si pentru povesti de dragoste ca-n basme.

Capricorn

Capricornii au parte de o luna magica in plan sentimental. Nativi singuri isi vor gasi perechea alaturi de care isi vor dori sa traiasca o viata intreaga. Trebuie doar sa fie atenti la persoanele din jurul lor si sa receptioneze semnalele pe care acestea le transmit. In schimb nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de clipe de neuitat alaturi de partener. Acestia pun mare accent pe comunicare, pe armonie si se gandesc serios la oficializarea relatiei.

Varsator

In noiembrie, Varsatorii singuri incep noi relatii si au sanse mari sa se indragosteasca pentru prima oara. Cei aflati deja intr-o relatie reusesc sa treaca peste problemele din ultima perioada si fac tot posibilul sa reanimeze relatia in care se afla. Indiferent de cum stau lucrurile, se anunta o luna plina de bucurii pentru acesti nativi.

Pesti

Pestii pun pe primul loc comunicarea in cuplu si sunt atenti la nevoile partenerilor. Este posibil sa planidice o calatorie in doi sau sa li se faca o surpriza placuta si sa plece intr-un loc pe care-si doreau de mult sa-l viziteze. Pentru nativii singuri este o luna benefica pentru intalnirea marii iubiri, sa se bucure de primul sarut si de declaratii romantice ca-n adolescenta.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro