Horoscop lunar

#octombrie 2022 #horoscop octombrie 2022 #horoscop cariera #horoscop bani #horoscop lunar

Horoscop cariera si bani octombrie 2022. Care sunt zodiile care castiga sume mari de bani

Luna octombrie vine cu numeroase oportunitati financiare pentru unele zodii. Exista sansa afirmarii la locul de munca, in urma eforturilor depuse in ultima vreme. Alti nativi au sansa de a semna noi contracte profitabile. Exista insa si zodii care nu au la fel de mult noroc, nici la bani, dar nici la locul de munca unde ii asteapta numeroase provocari. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru luna octombrie in ceea ce priveste cariera si banii!

Berbec

In plan profesional, Berbecii au parte de noroc. In aceasta luna nativii isi potenteaza la maximum talentele si sa le puna in evidenta. Este o luna benefica pentru promovari, experimente si prezentari. Sansele de castig sunt si ele mari. Nativii trebuie insa sa die atenti deoarece se anunta o luna paguboasa, si pot pierde sume mari de bani.

Taur

Taurii au parte de oportunitati unice in cariera in luna septembrie. Cele mai multe au legatura cu strainatatea si colaborarile la distanta. Se anuta calatorii de afaceri profitabile sau chiar obtinera unui job in afara tarii. In ceea ce priveste finantele nativii trebuie sa fie atenti la cheltuieli si sa nu risipeasca banii pe nimicuri.

Gemeni

Pentru Gemeni, banii sunt o prioritate in luna octombrie si sunt in stare sa faca orice pentru a-i obtine. Nativii se concentreaza pe construirea unei noi afaceri si pe obtinerea de profit. Cea de-a doua parte a lunii le aduce nativilor numeroase oportunitati in cariera. Banii nu se vor lasa asteptati si este posibil sa ii castige de unde nici nu se gandesc: mosteneri de familie restituiri, sau chiar castiguri la loterie.

Rac

Lun octombrie este excelenta pentru cariera Racilor. Nativii au sanse mari de reusita in tot ceea ce isi propun. Desi volumul de lucru este mare, Racii duc cu brio la bun sfarsit toate sarcinile de lucru. Eforturile nativilor sunt apreciate de superiori si remunerate cum se cuvine. Se anunta oportunitati de avansare. Cu toate acestea finantele trebuie gestionate cu atentie, deoarece pe cat vin de usor banii luna aceasta, pe atat de usor vor disparea.

Leu

Leii au scopuri precise in ceea ce priveste cariera si lupta din rasputeri pentru a le atinge. Sunt competitivi si vor sa se impuna in fata celorlati, ceea ce le poate aduce dezavantaje. Desi vor trece printr-o perioada gres si stresanta, sansele de castig sunt foarte mari. Nativii pot castiga sume mari de bani in special din parteneriate si colaborari.

Fecioara

In plan profesional, Fecioarelor li se deschid drumuri noi, aducatoare de succes. Nimic nu ii poate opri pe acesti nativi din drumul pe care si-au propus sa-l parcurga si reusesc sa obtina tot ceea ce isi doresc, deoarece au vointa, ambitie si putere. Veniturile nu se vor lasa asteptate si dau semne de imbunatatire.

Balanta

Balantele se afla intr-o perioada in care au sanse mari de reusita, iar popularitatea le creste considerabil la locul de munca. Pun la cale proiecte marete si sunt sprijiniti pentru a le pune la capat. Sunt favorizate socializarea si participarea la evenimente colective si de grup. In ceea ce priveste banii, acestia vor constitui o sursa de stres in octombrie.

Scorpion

Scorpionii sunt ambitiosi, au energie si initiativa la locul de munca insa trebuie sa faca fata multor provocari si situatiilor de criza. Se anunta o luna dificila iar nativii trebuie sa depuna eforturi considerabile pentru a reusi sa-si duca taskurile la final. Vor avea parte de multe neplaceri la locul de munca iar accidentele de munca nu sunt excluse, asadar mare grija! In ceea ce priveste situatia materiala nativii nu au de ce sa-si faca griji.

Sagetator

Sagetatorii isi vor indrepta atentia catre viata privata si nu catre cariera. Cu toate acestea, in octombrie, nativii fac mari progrese in plan profesional. Mai mult, se anunta schimbari favorabile de cariera. Cei care se aflau de mai multa vreme in cautarea unui loc de munca au acum sansa de a-l gasi. Nativii pot avea parte de succes in domeniu imobiliar, daca fac investitii pe termen lung.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna octombrie se anunta a fi o luna a realizarilor si a succesului. Nativii beneficiaza de ocazii importante si reusesc sa se evidentieze in fata subalternilor. Sunt favorizate activitatile intelectuale, de comunicare, calculele, strategiile si negocierile. Drumul nu va fi insa unul usor, nativii intampinand provocari in ceea ce priveste contractele, colaborarile si concurenta.

Varsator

Varsatorii au parte de succes in plan profesional. Dau dovada de initiativa, dorinta si se focalizeaza doar pe proiecte marete. Au strategii bine puse la punct si nu se lasa pana nu obtin ceea ce doresc. Este o luna favorabila semnarii de noi contracte sau colaborari avantajoase. La finalul lunii banii nu se vor lasa asteptati.

Pesti

Pestii au parte de o luna cu potential de succes si cu miza financiara importanta. Nativilor li se deschid larg poartile catre alte orizonturi si oportunitati, de care ar face bine sa profite la timp pentru a nu le pierde. Se anunta castiguri materiale demne de luat in seama.

FOTO: pexels.com, freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro