Fitness

#biobran #sanatate

Biobran, o solutie eficienta pentru sanatatea organismului uman

Nimic nu este mai important in viata decat sanatatea organismului nostru. Din pacate, traim intr-o perioada in care lupta cu bolile care ne pun in pericol sanatatea este din ce in ce mai apriga.

Pentru a iesi invingatori avem nevoie de arme puternice. Dintre armele care ni se pun la indemana de catre oamenii de stiinta face parte si Biobran, un supliment nutritiv 100 % natural, care are un rol foarte important in cresterea activitatii celulelor Natural Killer.

Biobran este un foarte bun adjuvant in prevenirea diabetului, diverselor forme de cancer sau boli cardiovasculare. De asemenea, fortifica sistemul imunitar.

De mai bine de 10 ani si jumatate, Biobran este utilizat de medici si pacienti din SUA, Japonia, tara sa de provenienta, dar si in alte tari.

in compozitia acestui supliment nutritiv exista Arabinoxilan, cu rol in marirea activitatii celulelor NK. Hemiceluloza B, din tarate de orez are ca ingredient principal Arabinoxilanul.

Fiind un produs natural, acest supliment nutritiv nu este toxic, ci, dimpotriva este foarte benefic pentru sanatatea organismului. Enzimele ciupericilor shiitake au rol in important in crearea acestui produs, fiind folosite in procesul de spargere a legaturii chimice.

Celulele NK (Natural Killer) au rolul de a distruge virusii si celulele canceroase si astfel fac posibila ameliorarea cancerului prin imunoterapie. Prin stimularea lor, Biobran este foarte benefic pentru organism. in plus, are efecte antioxidante si antiinflamatoare, fiind un adjuvant foarte bun in reumatismul cronic, protejand ficatul si imbunatind toleranta la glucoza.

Efectele nocive ale chimioterapiei sunt binecunoscute, iar Biobran este un produs foarte eficient in cazul unei astfel terapii, caci indeparteaza radicalii liberi si ofera protectie organismului contra acestor efecte nocive.

Crescand activitatea celulelor NK, calitatea vietii persoanelor bolnave este imbunatatita si totodata creste si eficienta tratamentului conventional contra cancerului.

Odata cu administrarea acestui produs natural imunomodulator, organismul se va intari. Daca este cazul, acest supliment nu doar va creste activitatea celulor NK, ci le va si descreste. De asemenea, va proteja organismul contra chimicalelor toxice din atmosfera, care pot contribui la aparitia cancerului.

Biobran este usor de administrat si nu are efecte adverse. Poate fi administrat pe perioade indelungate de timp, activitatea celulelor NK crescand in scurt de la administrare.

Exista foarte multi factori care contribuie la slabirea sistemului imunitar, insa odata administrat Biobran imunitatea organismului va creste, eficienta in prevenirea bolilor fiind evidenta.

Arabinoxilanul, ingredientul activ din BioBran, este considerat cel mai puternic imunostimulator natural. BioBran poate juca un rol foarte important in procesul natural de distrugere a celulelor bolnave si in intarirea sistemului imunitar.

Avand in vedere tehnologia prin care acest ingredient este extras, este foarte usor absorbit in organism, facandu-si efect mult mai rapid.

Pe langa aceasta fibra din tarate de orez, din compozitia acestui supliment nutritiv mai fac parte drojdia de bere, fosfatul tricalcic, celuloza microcristalina, dextrina si amidonul de porumb (prezent atat in Biobran 1000, cat si in Biobran 250).

Drojdia de bere, de exemplu, este bogata in beta-gluconi, minerale precum mangan, fier, zinc, potasiu, seleniu, crom, aminoacizi,vitaminele B1, B2, B6, B12. Datorita substantele nutritive pe care le contine, drojdia de bere este foarte benefica in cazul bolilor de piele, caci previne aparitia lor. De asemenea, previne aparitia grasimilor la nivelul ficatului, normalizeaza metabolismul, energizeaza organismul, imbunatateste circulatia sangelui, scade nivelul colesterolului din sange etc.

Fiecare dintre acesteingrediente actioneaza sinergic si fac din Biobran un produs foarte eficient in imbunatatirea sanatatii organismului, fara sa aiba efecte adverse.

Stresul, alimentatia nesatoasa, poluarea etc. ne slabesc sistemul imunitar, insa Biobran ni-l poate stimula si face mai puternic. Din acest motiv este indicat sa il achizitionam, caci este o solutie eficienta pentru sanatatea organismului nostru.

Pentru a achizitiona acest produs cu efecte benefice asupra sanatatii organismului nostru, tot ceea ce trebuie sa facem este sa intram pe biobran.ro si sa-l facem comanda. Odata administrat, calitatea vietii se va imbunatati simtitor, avand in vedere ca previne si amelioreaza afectiuni grave, precum diferite tipuri de cancer.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare