Sfaturi practice

#vestibul #amenajare intrare #intrare #cum sa #casa #hol

Prima impresie conteaza! Afla cum trebuie sa-ti aranjezi intrarea in casa

Puteti recunoaste cu usurinta o casa primitoare: daca este suficient spatiu, suficienta lumina, daca decorarea este potrivita. Toate aceste mici detalii fac o mare diferenta. Deci, sa vedem cateva sfaturi si trucuri, modalitati creative de decorare a intrarii dvs.:

O sala scandinava

Fiind practic, poporul din Nord si-a redus stilul de viata si, implicit, interiorul locuintelor sale la lucruri simple. Dar acest lucru nu inseamna ca sala este definita prin austeritate, este mai degraba proiectata sa emane caldura cu doar cateva elemente de mobilier si decoratiuni.

De exemplu, o sala de intrare tipica scandinava poate fi decorata cu un numar mic de articole: o cutie cu suporturi pentru cheie, o oglinda, o masa in care puteti stoca obiecte mici, un cos de umbrele si un scaun pe care veti sta cand va pune-ti pantofii.

Intrare rustica si moderna

Un alt aspect potrivit pentru intrarea casei tale este o sala care amesteca fericit stilul rustic cu cel modern. Lemnul ofera o nuanta clasica intr-o astfel de sala, iar buchetele de flori si obiectele decorative puse in calea vizitatorilor dau aspectul unui loc calduros si primitor.

O intrare artistica

Practic, o sala trebuie sa emane atmosfera intregii case, asa ca, daca esti un fan al artei, nu ascunde acest lucru. Fotografii artistice, picturi, postere vintage si alte decoratiuni artistice puse pe peretii salii pot face o opera de arta care merita admiratia oaspetilor dvs. Nu uitati sa oferiti - ca o gazda buna ca sunteti - si o zona in care vizitatorii dvs. pot sa se odihneasca cand intra in casa dvs. Doua scaune confortabile si o banca din lemn cu aspect rustic pot imbunatati imaginea unei sali decorate in stil artistic.

Stilul de epoca

Nimic nu pare sa fie mai relaxant decat imaginea unei sali decorate ca un pridvor al case batranesti. Este un proiect care necesita o camera putin mai larga, dar poate fi usor pusa in practica daca holul casei tale este mare.

O banca de lemn aparent veche, poate avea si o cutie de depozitare, pentru a evita aglomerarea camerei cu obiecte, langa un vechi cuier si cateva obiecte decorative gasite in casa bunicilor sau cumparate de la un targ de lucruri vechi poti face ca atmosfera din casa sa fie una primitoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele