Cumpararea unei locuinte

# credit nebancar #credit

Care sunt conditiile pentru obtinerea unui imprumut rapid nebancar

Niciodata nu a fost mai simplu sa obtii un imprumut. Si nu vorbim de rude sau de prieteni, de la care poate ca ti-e jena sa ceri bani, ci despre institutiile nebancare specializate tocmai in creditare pe termen scurt. Iei bani rapid si iti achiti un city break sau iti cumperi un bun necesar.

 

In urma cu 10-20 de ani, oricine avea nevoie de bani se indrepta catre o banca. Pentru intocmirea dosarului, aici i se cereau o multime de adeverinte, de documente justificative, iar analiza acestuia dura si cateva saptamani. Pana sa te vezi cu banii in cont alergai la o multime de institutii, inclusiv ANAF si Directia de Taxe Locale. Astazi, insa, lucrurile s-au simplificat mult. Nici nu mai trebuie sa te deplasezi de acasa pentru a obtine un imprumut. Totul se realizeaza online, iar banii ii primesti in cateva ore.

Ti-e greu sa crezi ca asa ceva este posibil? Ei bine, iti vom dezvalui in continuare ce inseamna un imprumut rapid nebancar si care sunt conditiile pentru a-l obtine.

Varsta. Institutiile financiare care ofera credite pe termen scurt impun o varsta limita de la care pot fi acordate aceste imprumuturi. Astfel, in majoritatea cazurilor trebuie sa fi implinit 18 ani pentru a putea lua un astfel de credit (chwilówki online). Alte firme insa au o alta politica, astfel ca e posibil sa impinga aceasta limita la 21 sau chiar 24 de ani.

Limita de credit. Suma care poate fi obtinuta depinde mult de institutia financiara nebancara de la care se solicita creditul. Unele instituții au un plafon mai mare, altele pot oferi doar sume mici. Astfel, sumele variaza intre 100-200 de lei plafonul minim si pot ajunge pana la 10.000 de lei, in cazul unor institutii.

Perioada de rambursare. Banii imprumutati trebuie restituiti in intervalul pentru care se semneaza angajamentul de plata. Termenul de rambursare depinde de la o institutie la alta, insa acesta este specificat clar in momentul semnarii contractului.

Documente necesare. Pentru a intra in posesia unui credit online pe termen scurt trebuie sa prezinti cateva documente. In primul rand, actul de identitate valabil. Acesta atesta varsta si un domiciliu stabil. Mai trebuie sa prezinti si dovada unui venit lunar stabil. Poate fi vorba de o adeverinta de salariu, care demonstreaza faptul ca esti incadrat in munca si ai un venit constant. Insa poate fi si un extras de cont care sa ateste intrari si iesiri permanente din cont, indiferent de sursa banilor (chirii, salariu, pensie etc.).

Creditul rapid oferit de o institutie nebancara este cel mai rapid imprumut pe care il poti face. Nu are clauze ascunse, totul este la vedere, totul este legal. Banii se obtin intr-un timp foarte scurt, de cel mult 24 de ore de la momentul predarii dosarului spre analiza. Un avantaj major este dat de faptul ca la astfel de credite se poate aplica online, fara sa fie necesara prezenta fizica la un sediu anume.

Pe portalul www.banksecrets.eu/ro/ vei gasi mai multe institutii care ofera astfel de credite. Aici poti face inclusiv simulari privind suma maxima acordata si graficul de rambursare a banilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea