Cum sa...

#geamuri murdare #curatare geamuri

Geamuri murdare? Sterge-le cu o coaja de banana si nu vei regreta! Efectul este uimitor

Geamurile murdare pot fi o adevarata problema pentru oricine, deoarece acestea se aduna treptat in timp, facandu-le tot mai murdare si mai greu de curatat. Fie ca este vorba de geamurile interioare sau exterioare ale casei tale, acestea pot obstructiona vederea si bloca razele pretioase ale soarelui. Cu toate acestea, exista o metoda simpla si ieftina pentru a curata geamurile in profunzime: folosind coaja de banana.

Coaja de banana este un remediu eficient impotriva murdariei si petelor de grasime de pe geamuri. Aceasta poate fi folosita pentru a curata cu usurinta suprafetele din sticla, precum si pentru a elimina dungi si urme nedorite. Tot ce trebuie sa faci este sa iei o coaja de banana proaspata si sa o folosesti pentru a sterge suprafata geamului.

Este important sa stii ca aceasta metoda functioneaza pentru geamurile din locuinta ta, asa cum functioneaza si pentru cele de la masina sau birou. De asemenea, este important sa folosesti o coaja de banana proaspata, deoarece aceasta contine enzime care ajuta la indepartarea murdariei si petelor de grasime. In plus, vei fi surprins sa afli ca acest truc este usor de aplicat si nu necesita nicio pregatire speciala.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, sterge suprafata geamului cu partea interioara a cojii de banana si clateste apoi cu multa apa si o carpa din microfibra. Aceasta metoda nu numai ca va curata geamurile tale in profunzime, dar va lasa si o aroma placuta de banana in urma. Asadar, urmeaza acest truc simplu si ieftin si te vei bucura de geamuri stralucitoare si de o priveliste clara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea