Case de vedete

#casa Cameron Diaz #sot Cameron Diaz #Case de vedete #cameron diaz

Cameron Diaz isi ia ramas-bun de la apartamentul de burlacita! Cat costa casa

Cameron Diaz, 42 de ani, s-a casatorit la inceputul anului cu Benji Madden, 35 de ani, chitarist si vocalist al trupei rock Good Charlotte, iar de curand a decis ca este cazul sa renunte la apartamentul sau cu doua dormitoare din Greenwich Village.

Cameron Diaz s-a mutat recent alaturi de sotul ei, Benji Madden, intr-un apartament din Manhattan, astfel ca vedeta va vinde casa din Greenwich Village. Apartamentul, de 130 de metri patrati, a fost cumparat de vedeta in 2008 cu 2,95 milioane de dolari, este acum scos la vanzare cu suma de 4,25 milioane de dolari, fara mobila.

Diferenta se justifica prin faptul ca a fost recent renovata de unul dintre cei mai apreciati deigneri de peste Ocean, Kelly Wearstler. Printre dotari se numara un semineu in linving, jacuzzi si piese de mobilier clasic.

Dupa ce actrita a anuntat ca renunta la acest apartament, speculatiile nu au intarziat sa apara. Cameron Diaz si sotul sau mai detin un apartament cu trei camere in New York, iar carcotasii spun ca intentioneaza sa-si extinda familia.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea