Casa de Craciun

#braduti #coronite #craciun #decoratiuni craciun

Simplitate si eleganta: propunerea designerilor pentru Craciunul de anul acesta

Decoratiunile naturale si cat mai simple, aranjamentele florale cu lemn, conuri de brad, flori de bumbac, batoane de scortisoara, felii de lamaie, mar si portocala uscate, domina colectia de iarna Floria.ro, afirmandu-se prin simplitate, eleganta, bun gust si grija pentru mediu, folosirea plasticului fiind, pe cat posibil, limitata.

Si in acest an, sarbatorile de iarna vin dupa un an dificil, marcat de incertitudine, griji, stres si oboseala. Totusi, Craciunul ne aduce mai aproape de casa si familie si, mai mult decat in alti ani, dorim sa ne cream un spatiu care sa ne ofere un sentiment de liniste, bucurie, confort si siguranta.  Iar decorarea casei cu aranjamente florale specifice, ne poate ajuta. Florile ne imbunatatesc starea psihica, ne bucura, pot reduce stresul si ne aduc calmul, la finalul unui an greu.

O noutate in colectia de iarna Floria.ro o reprezinta bradul de poveste, complet decorat, in acord cu preferintele clientului, care creeaza atmosfera perfecta de Craciun. Fie ca vorbim de brad natural, brad in ghiveci sau brad artificial, designerii Floria.ro realizeaza un decor de Craciun 100% personalizat, adaptat preferintelor, spatiului si bugetului. Bradul impodobit este un produs dedicat atat persoanelor fizice, cat si companiilor si este oferit in premiera de Floria.ro.

Potrivit designerilor Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania, tendinta florala a acestor sarbatori este data de minimalism si natural. Si la nivel cromatic este preferat minimalismul, aranjamentele florale propuse fiind in tonuri de alb si verde, cu accente de rosu, date de clasicii trandafiri rosii ori mere uscate.

"Cand vorbim despre aranjamente florale potrivite pentru sarbatorile de iarna sau pentru orice alt eveniment, minimalismul se refera la gasirea unui echilibru intre eleganta si simplitate. In colectia de Craciun, folosim intotdeauna elemente naturale, de la lemn si conuri de brad, la fructe uscate ori batoane de scorisoara. Designerii nostri le imbina atent in diverse combinatii, in buchete sau aranjamente unice si originale, pentru a reda atmosfera de sarbatoare prin fiecare detaliu", a precizat Marina Popescu, Director General, Floria.ro

Astfel, in cele peste 50 de produse ale colectiei se regasesc brazi miniaturali, decorati  in nuante de rosu si cu elemente naturale, precum feliile de mar uscat si conuri de brad, dar si coronite de Craciun, buchete si aranjamente florale, cu decoratiuni naturale, cum ar fi brad, pin, lamaie, stelute si globuri decorative.

Cadoul floral - alegerea ideala pentru parteneri, la final de an

Magia sarbatorilor vine si din bucuria de a darui, de a ne arata recunostinta pentru cei din jur, de a multumi celor din jur, intr-un mod frumos si inspirat. Exista o multime de variante de cadouri corporate, dar aranjamentele florale elegante raman unul dintre cele mai bune moduri de ne arata aprecierea, respectul si recunostinta fata de partenerii de business.

"Daca cum sute de ani, un buchet de flori era cadoul perfect, in zilele noastre, codul bunelor maniere nu s-a schimbat. In continuare, cel mai potrivit cadou este cel floral. Pentru mediul de business, recomandam aranjamentele din flori pretioase si elegante, in locul buchetelor. Pentru acest sfarsit de an, sunt mai populare aranjamentele glam, cu decoratiuni si flori naturale, aranjamente decorative, construite din crengi de brad naturale, decorate in nuante imperiale ori coronite din brad natural, decorate cu flori de lotus, scortisoara si felii de lamaie uscata", a mai precizat Marina Popescu.

Aranjamentele si decoratiunile din colectia de Craciun au preturi ce pornesc de la 110 de lei si sunt disponibile pe floria.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului