Constructia casei

#epoxidica #pardoseala epoxidica #pardoseala

Pardoseli epoxidice – avantaje semnificative pentru o perioada indelungata de timp

Nu mai este un secret faptul ca in sfera constructiilor au aparut noi tehnologii si materiale special concepute pentru un mediu sigur si confortabil pentru o perioada indelungata te timp. In acest fel, la baza caldirilor din multe domenii de activitate se regasesc celebrele pardoseli epoxidice, usor de aplicat si de intretinut si care vin la pachet cu zeci de avantaje care vizeaza in mod direct siguranta de la locul de munca si nu numai.

De la hale industriale la zona farmaceutica, rasinile epoxidice care stau la baza podelelor contribuie la diminuarea sanselor de accidente neprevazute si contureaza un mediu cat se poate de igienic. In acest fel se respecta toate normele de siguranta si de igiena, iar activitatea se poate desfasura conform planului indiferent de sectorul de activitate.

Pardoseli epoxidice – calitate la preturi avantajoase

Intrucat podeaua este cea care sustine toata activitatea de zi cu zi, este important ca aceasta sa fie realizata doar din materiale de calitate si tehnici moderne care asigura rezultate inca de la prima aplicare. Astfel, toate aceste puncte se pot bifa cu usurinta cu ajutorul aplicarii unei pardoseli epoxidice, special conceputa sa faca fata cu brio tuturor provocarilor si accidentelor. Daca inca stai pe ganduri, iata principalele avantaje pe care aceste tehnici le prezinta pe termen scurt, mediu si lung.

Materiale sigure si de calitate

In primul si in primul rand, aceste pardoseli se compun dintr-o serie de rasini epxoidice care vor forma o placa neteda, turnata dintr-o singura aplicare. In acest fel va rezulta o suprafata lipsita de denivelari, imbinari si rosturi si cu un aspect cat se poate de placut. Mai mult decat atat, rasinile au un grad sporit de elasticitate, fiind special concepute sa faca fata socurilor de natura mecanica sau chiar si celor de natura termica.

Pardoseli extrem de rezistente in timp si in fata tuturor socurilor

De asemenea, aceste pardoseli epoxidice sunt extrem de rezistente in timp si sunt proiectate sa faca fata traficului intens si de mare tonaj. Tocmai din acest motiv se folosesc cu precadere in halele industriale, unde activitatea este intensa in fiecare zi, iar siguranta este o norma care trebuie respectata cu sfintenie.

Suprafata usor de curatat si igienizat

Intrucat aceste pardoseli epoxidice se aplica prin turnare, suprafata neteda care va rezulta constituie baza sigura pentru industria farmaceutica si nu numai. Zona de lucru va fi usor de curatat, dar mai ales de igienizat, deoarece nu exista spatii la nivelul podelei unde se pot forma bacterii sau microbi. Spre deosebire de tehnicile clasice de amenajare, rasinile epoxidice nu formeaza un mediu prielnic pentru formarea si dezvoltarea agentilor patogeni care au efecte negative asupra sanatatii si a activitatii desfasurate la locul de munca.

Aplicare in doar cativa pasi simpli

Nu in ultimul rand, aceste pardoseli se aplica simplu si rapid in doar cativa pasi. Rasinile epoxidice se toarna in forma lichida sub forma unei placi netede, care se va usca intr-un timp record spre deosebire de alte metode de constructii. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar siguranta va fi cea care isi va pune amprenta asupra intregii structuri. De asemenea, investitia facuta va fi in mod sigur una de lunga durata si care va face fata tuturor situatiilor neprevazute intr-un mod cat se poate de profesionist.

Pardoseliindustriale.ro, expertii tai in materie de renovare

Daca esti in plin proces de renovare si vrei sa te orientezi catre inovatiile momentului, expertii de la Pardoseli Industriale iti pot da oricand o mana de ajutor. Acestia te pun fata in fata cu un catalog variat de servicii care iti asigura calitate si confort inca de la prima aplicare. De la pardoseli epoxidice la cele decorative, aici gasesti doar materiale de calitate care iti confera un grad sporit de siguranta pentru o perioada indelungata de timp!

Gasesti aici pardoseli decorative, pardoseli epoxidice si alte tipuri, de cea mai buna calitate. Ai incredere in specialisti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea