Constructia casei

#incalzire # incalzire prin pardoseala # incalzire pardoseala

Ce trebuie sa stim despre sistemele de incalzire electrica in pardoseala?

Incalzirea in pardoseala este o idee care atrage din ce in ce mai multi clienti, mai ales pe cei care isi contruiesc o locuinta si doresc sa o amenajeze exact asa cum au visat: confortabila si economica.Beneficiile acestui sistem sunt numeroase, atunci cand alegeti sa colaborati cu un partener care va poate oferi calitate, siguranta si eleganta. AMASS, companie dedicata solutiilor de incalzire mai ieftine decat gazul, este un brand recunoscut pe piata de sisteme de incalzire cu produse din Danemarca si Germania. Aceasta companie furnizeaza cele mai economice sisteme de incalzire, printre care si incalzirea electrica in pardoseala.

Spre deosebire de alti furnizori sau producatori de acest tip de sisteme, AMASS se poate lauda cu o experienta de 15 ani, foarte multi clienti multumiti si proiecte mari de succes. Aici sunt pomovate sistemele de incalzire cele mai economice, confortabile si sanatoase, satisfactia clientului fiind principalul obiectiv al acestei companii. Fiecare detaliu este insotit de studii si argumente solide, astfel ca veti fi incantati de pasiunea si dedicatia acestei echipe, care va poate ajuta sa obtineti un consum mai scazut si un randament termic sporit.

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala se distinge prin faptul ca foloseste o resursa inepuizabila. Desi la prima vedere electricitatea pare mai scumpa decat gazul, cand vine vorba despre sistemele AMASS, lucrurile sunt diferite. Gratie tehnologiei moderne si materialelor de cea mai buna calitate, provenite din Danemarca, sistemele de incalzire electrica AMASS va ajuta sa platiti mai putin la facturi, in comparatie cu sumele generate de consumul de gaz. Daca optati pentru tehnologia AMASS, costurile de consum raportate de clientii acestei companii sunt de 400-500 ron medie pe luna iarna pentru 150 mp. Aceste rezultate exceente se datoreaza si unei proiectari eficiente, produselor de top dar si unui montaj corect si cu atentie pe detalii, factor decisiv in rezultatul final al investitiei dvs.Un exemplu este faptul ca clientii AMASS se bucura si de consultanta atenta privind modul de realizare a izolatiei termice si chiar sunt beneficiarii testarii cu camera cu termoviziune privind depistarea pierderilor de caldura a casei lor.

Acest sistem este mai economic decat centrala pe gaz cu agent termic in pardoseala si are costuri de investie cel mult similare. In plus, in comparatie cu o centrala clasica cu radiatoare, confortul termic este de departe superior. Caldura circula de jos in sus, incalzind mai intai picioarele si eliminand senzatia de picioare reci. Caldura este repartizata uniform, pe intreaga suprafata a pardoselii, ceea ce genereaza un confort termic constant si aceasta uniformizare a temperaturii nu genereaza curenti de aer si deci senzatia de praf extrem de diminuata. Spre bucuria copiilor mici, acestia pot sa stea pe jos sa se joace, indiferent de natura pardoselii.

Foarte multi clienti sunt incantati si de aspectul estetic al casei, care este imbunatatit neexistand corpuri de incalzire si nici spatii necesare pentru centrala. Astfel, spatiul din locuinta este mai generos si poate fi valorificat in functie de preferinte si necesitati.

In plus, costurile de intretinere a sistemului sunt inexistente, datorita cablurilor incalzitoare de foarte buna calitate, care rezista presiunii si socurilor mecanice exercitate asupra lor. Cablurile incalzitoare AMASS, fabricate in Danemarca, sunt singurele cabluri incalzitoare cu o constructie speciala, diferita de restul cablurilor incalzitoare continand teflon, folie de aluminiu si fibra de sticla. Aceaatsa constructie de cablu garanteaza durabilitatea sistemului, acesta avand o durata de viata de 80 de ani si va ofera siguranta in exploatare.

Pentru a va bucura de rezultate excelente, va invitam sa discutati cu specialistii AMASS. Acestia va pot oferi toate detaliile necesare si va pot schita proiectul ideal pentru locuinta dumneavoastra. Beneficiati de profesionalismul unei companii cu experienta si casa dumneavoastra va fi mereu calda si confortbila indiferent de temperaturile scazute din timpul iernii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea