Constructia casei

#acoperis de calitate #acoperis

Alege un acoperis de calitate – descopera avantajele RUFSTER!

Fie ca renovezi sau construiesti o casa, iti doresti ca efortul, timpul si banii investiti sa iti aduca liniste si siguranta pe termen cat mai lung. Acoperisul este printre cele mai importante elemente ale oricarei constructii, acesta reprezinta prima linie de aparare impotriva elementelor si fenomenelor naturii si bineinteles, trebuie sa fie unul de calitate.

 

RUFSTER este producator de invelitori metalice cu un portofoliu bogat de produse printre care enumeram tigla metalica Celesta sau Nova, tabla cutata R12 sau R18 si tabla click Aeris. Fata de alti producatori, RUFSTER are o serie de avantaje unice pentru a creste calitatea si siguranta produselor.

Comenzi din acelasi lot

Acoperirea casei este o investitie serioasa, pentru orice nivel de buget. Iti doresti ca acoperisul sa-ti incoroneze locuinta si sa te mandresti cu o casa frumoasa care se distinge de la distanta. La RUFSTER comenzile sunt realizate din aceleasi loturi de materie prima, atat invelitoarea cat si accesoriile avand aceleasi proprietati fizice.

Pe langa faptul ca acest lucru garanteaza 100% ca toate elementele sistemului de invelitoare RUFSTER vor avea aceeasi grosime si finisaj, realizarea comenzilor din aceleasi loturi de materie prima inseamna ca intreaga invelitoare va avea aceeasi culoare (nuanta, intensitate). Astfel se evita diferentele de nuanta ale invelitorii care strica imaginea acoperisului!

Dimensiuni la comanda

La RUFSTER executam comenzile pe baza unui necesar stabilit in urma masuratorilor la fata locului. Astfel, in functie de forma si dimensiunile acoperisului pregatim accesoriile potrivite si totodata realizam panotajul invelitorii, ceea ce inseamna ca proiectam lungimea panourilor de tabla astfel incat sa rezulte pierderi minime de material, fara surplusuri pe care clientul sa le suporte financiar.

Comanda de invelitoare rezultata este “croita” special pentru fiecare acoperis in parte, conform particularitatilor si nevoilor punctuale, exact ca un costum la croitor.

Declaratie de Origine

Cum poti fi sigur de calitatea invelitorilor RUFSTER?

RUFSTER este singurul producator din Romania care atesta in scris provenienta materiei prime! Pentru fiecare comanda se elibereaza o Declaratie de Origine care prezinta trasabilitatea produselor, la materia prima.

Acest document este menit sa va prezinte trasabilitatea invelitorii dumneavoastra RUFSTER, de la ruloul din care a fost creata invelitoarea pana la factura fiscala.

Produse originale

RUFSTER marcheaza fiecare comanda cu caracteristicile produsului astfel, tu nu trebuie decat sa citesti pe spatele oricarei coli din palet si sa verifici ca ceea ce este facturat sa corespunda. Nimic mai simplu, verifica pentru a sti ce cumperi!

Produsele originale RUFSTER au intotdeauna tiparite pe spatele colilor, urmatoarele informatii: data fabricatiei, tipul invelitorii, grosimea tablei, culoarea invelitorii, cantitatea de zinc, numarul de lot.

Transparenta totala

Suntem cat se poate de transparenti in ceea ce priveste produsele noastre. RUFSTER ofera clientilor serviciul de testare a calitatii materiei prime si, totodata, posibilitatea de a asista la procesul de productie a comenzii lor.

Va asteptam oricand la Unitatea de Productie pentru a va face un tur al fabricii si sa va testam cu aparate profesionale cele mai importante proprietati ale materiei prime: grosimea tablei, cantitatea stratului de zinc, grosimea stratului de finisaj, rezistenta la decolorare a culorii, elasticitatea peliculei de vopsea.

Suntem sinceri si deschisi in relatia cu clientii si muncim pentru a castiga increderea acestora.

Produsele RUFSTER se pot comanda prin distribuitori cu livrare in toata tara. Pentru mai multe informatii, detalii despre produse si exemple de lucrari accesati www.rufster.ro sau puteti intra in contact cu reprezentantii de vanzari pentru ofertare la Infoline/WhatsApp 0756909090.

FOTO: rufster.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului