IT & C

Vodafone contraataca ofertele Orange, la CERF

Vodafone Romania va lansa in cateva saptamani cel mai mare portal de informatii Vodafone Life! bazat pe tehnologie HSDPA , urmatorul nivel dupa 3G, care permite viteze de pana la 1,4 MBps, a anuntat, miercuri, Liliana Solomon, director executiv la Vodafone Romania, la CERF 2006.


Noul serviciu va aduce peste 500.000 de melodii, canale TV locale si internationale, meciuri de fotbal si curse de Formula 1 precum si oferte de telefoane, in exclusivitate, compatibile cu noul serviciu.


Vodafone Mobile Connect prin HSDPA este cea mai performanta solutie de conectare wireless pentru utilizatorii de laptop din Romania, permitand acces de pana la 1,4MBps, in conditii obisnuite de utilizare a retelei.


Reteaua HSDPA permite in prezent viteze de pana la 1,8 MBps, iar dezvoltarile ulterioare vor aduce in curand viteze de pana la 3,6 MBps. Noua tehnologie poate fi testata la standul Vodafone Romania de la CERF.


Cu mai mult de 10 milioane de clienti la nivel mondial, Vodafone Life! 3G ofera o gama de servicii care se adreseaza cu precadere clientilor business, dar si consumatorilor de divertisment, jocuri si muzica.


Vizitatorii standului Vodafone Romania vor putea testa, de asemenea, si solutia BlackBerry atat pe terminalul BlackBerry 7290, cat si pe modelele Nokia 9300i si Nokia E61.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele