INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

IT & C

Blogging-ul va scadea in 2007

Fenomenul va in 2007, potrivit predictiilor Gartner. Analistii estimeaza ca la jumatatea anului viitor numarul blog -urilor va ajunge la aproximativ 100 milioane. Firma de analiza a precizat ca 200 milioane de persoane au incetat sa isi mai scrie blog-urile. Gartner a facut 10 predictii , printre care si faptul ca Vista va fi ultima lansare majora a sistemului de operare Windows si costul PC-urilor va scadea in 2010. Analistul Daryl Plummer de la firma Gartner este de parere ca scaderea blogging -ului se va datora faptului ca persoanele care ar intentiona sa isi faca vreodata un au facut deja acest lucru. El a mai mentionat ca cei care iubesc blogging-ul vor continua sa scrie, dar cei care s-au plictisit vor renunta. Gartner a mai previzionat ca: - pana in 2010, costul mediu de detinere a noi PC-uri va scadea cu 50%. -pana la sfarsitul anului 2007, 75% dintre vor fi infectate cu malware nedetectate cu motivatie financiara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele