IT & C

#assassin's creed #romania #playstation3

Assassin's Creed 2 se lanseaza oficial in Romania

anunta lansarea oficiala a jocului II in cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe 24 noiembrie 2009.   

Primul Assassin's Creed se poate lauda cu numeroase titluri precum "Best Action/ Adventure Game" din partea IGN sau "Best Action Game" din partea GameSpot, si cu vanzari care au depasit 8 milioane de exemplare.

Prima parte

Pe langa cuvintele de lauda, au venit si criticile, care evidentiau diferite aspecte ale jocului, care puteau fi mai elaborate. Dupa discutiile aprinse pe care le-a starnit primul episod, ramane printre cele mai asteptare jocuri ale anului, atat fanii, cat si criticii asteptand noul capitol al razboiului dintre templieri si asasini.

Pe 24 noiembrie toate intrebarile isi vor gasi raspuns in cadrul unei prezentari care pe langa faptul ca va detalia numeroasele noutati aduse de joc, va permite publicului sa incerce jocul pe console PlayStation 3 .

Concurs

Desfasurat in parteneriat cu Sony Computer Entertainment, lansarea lui Assassin's Creed II promite si numeroase surprize participantilor. Dintre acestea am putea aminti o promoyie care asasineaza criza: fiecare participant care achizitioneaza in cadrul evenimentului de lansare jocul Assassin's Creed II, va primi cadou primul Assassin's Creed pentru PC.

Nu vor lipsi nici concursurile, care vor premia participantii cu diferite obiecte legate de joc: tricouri, postere , masti etc. Marele premiu al evenimentului este un PlayStation 3 impreuna cu un joc Assassin's Creed II.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele