Astrologie

#schimbari 2024 #schimbare viata #zodii

Zodiile care isi vor schimba radical viata in 2024. Te numeri printre ele?

Inceputul anului 2024 vine cu vesti foarte bune pentru cateva dintre zodii. Acestea vor renaste din propria cenusa in acest an.

 

Varsator

Pe data de 21 ianuarie, Pluto, planeta transformarilor radicale si a extremelor, se intoarce in semnul lor. Este un eveniment asociat cu o furtuna interioara, grea pentru cei dezechilibrati, insa salvatoare pentru cei care au reusit sa isi accepte traumele. Astfel, anul 2024 va reprezenta pentru ei un punct de plecare pentru o serie de transformari importante. Sfatul astrelor este sa se concentreze asupra a ceea ce au nevoie sa schimbe in viata lor.

Gemeni

Viata lor se schimba incepand cu data de 26 mai. Jupiter, Marele Benefic, incepe tranzitul prin semnul nativilor Gemeni. Vor primi o doza serioasa de incredere si optimism. Si astfel, vor cauta prospetimea in toate domeniile. Isi dau seama ca pot cere mai mult de la viata. 

Capricorn

Acesti nativi au beneficiat de tranzitul lui Pluto in semnul lor inca din 2008. In 2024 totul se schimba. Nativii Capricorn vor medita cu privire la vindecarea emotionala, rezistenta la schimbare si mentinerea atasamentelor nesanatoase. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare