Astrologie

#IQ zodii #horosocp #iq #zodii

Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun ce IQ ai! Cat de inteligente sunt zodiile, de fapt

 

Semnul zodiacal sub care esti nascut poate determina intr-o oarecare masura si inteligenta. Astfel, datorita zodiei tale poti afla care sunt trasaturile importante, dar si care sunt persoanele care au un IQ record. 

Berbec - acesti nativi sunt cunoscuti pentru entuziasmul si energia de care dau dovada. Nu au mereu rabdare, insa pasiunea si determinarea lor pot fi interpretate ca forme de inteligenta.

Taur - sunt practici si determinati. Inteligenta lor se manifesta de obicei prin abilitati practice si solutii concrete pentru diferite probleme. 

Gemeni - sunt nativi asociati cu comunicarea si adaptabilitatea. Sunt foarte curiosi si au mereu dorinta de a invata, acestea fiind semne ale inteligentei.

Rac - sunt nativi sensibili si empatici. Inteligenta lor emotionala este adesea mai dezvoltata, ceea ce ii ajuta sa inteleaga si sa se conecteze cu ceilalti.

Leu - sunt lideri naturali si sunt cunoscuti pentru creativitatea lor. Aceste trasaturi pot fi interpretate ca forme de inteligenta.

Fecioara - sunt zodii meticuloase si atente la detalii. Aceste calitati pot fi asociate cu o forma de inteligenta analitica.

Balanta - acesti nativi sunt cunoscuti pentru echilibru si diplomatia. Abilitatea lor de a vedea ambele parti ale unei situatii poate fi considerata o forma de inteligenta.

Scorpion - sunt nativi adesea asociati cu intuitia si perspicacitatea. Sunt trasaturi care pot fi interpretate ca forme de inteligenta.

Sagetator - sunt aventurosi si optimisti. Deschiderea lor catre noi experiente si idei poate fi vazuta ca o forma de inteligenta.

Capricorn - sunt nativi ambitiosi si disciplinati. Dau dovada de determinare si pragmatism, lucruri ce pot fi considerate forme de inteligenta.

Varsator - sunt inovatori si originali. Creativitatea si gandirea lor independenta pot fi interpretate ca forme de inteligenta.

Pesti - sunt zodii visatoare si care dau dovada de compasiune. Empatia si imaginatia lor pot fi vazute ca forme de inteligenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului