Astrologie

#karma #astrolog amphora #astrolog

Karma mea ma va ajuta in viata prezenta sa ajung o persoana publica?

SoulStorm1, 19.07.1987, ora 07:00, Vidra, Jud Vrancea: Karma mea ma va ajuta in viata prezenta sa ajung o persoana cunoscuta (publica)?

Astrolog Amphora: Soul Storm, intr-adevar in tema ta natala exista cateva elemente care pot sa insemne si cariera intr-un domeniu artistic, deci implicit recunoastere publica. Ai Ascendentul in Leu si 3 planete personale – Soarele, Venus, Marte - in casa a 12-a, care este legata si de exprimarea artistica prin muzica si dans, si de imaginatie, intuitie etc.

Casa a cincea, legata si de arta, este accentuata prin prezenta a trei planete grele: Saturn, Uranus si Neptun, toate trei retrograde, asadar aici este vorba de o karma legata de arta, speculatie, joc, copii, distractie, relatii sentimentale de scurta durata, karma exprimata prin relatiile de serviciu, casatorie, Filozofie de viata, calatorii lungi. Este atat o karma personala, cat si de generatie. 

Pe casa carierei se afla Jupiter, exponent al norocului si bogatiei materiale, si Luna, semnificator al publicului dar si al datoriilor karmice importante, fiind guvernatoarea casei a 12-a din tema ta natala. Astfel, raspunsul la intrebarea ta este da, poti prin karma ta si prin talentul tau sa ajungi o persoana publica.

Totusi, trebuie completat faptul ca aceste configuratii astrale mai au si alte semnificatii, care se pot manifesta in viata ta: tendinta catre introversie, catre o anume izolare, talent pentru medicina ori psihologie, necesitatea de a lucra cu public si de a te darui in meseria ta, de a face o profesie de dragul oamenilor si nu in mod preponderent al banilor, probleme in serviciu datorate femeilor-sef, sanatate mai delicata in special in a doua parte a vietii.

Anabela, 05.03.1970 ora 20, Onesti, jud.Bacau: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sensul vietii in tema ta natala, Anabela, se afla situat in Pesti. Astfel planetele regenti karmici sunt Jupiter, Mercur si Neptun. Ele releva ca ai de depasit in aceasta viata urmatoarele tipuri karmice:

- karma neptuniana care spune ca esti destul de secretoasa si oarecum dificil de inteles. Stabilesti relatii extreme cu ceilalti – ori te atasezi foarte profund, ori deloc. Daca vei gasi partenerul potrivit felului tau de a iubi, vei avea o casnicie fericita; daca nu, vei prefera singuratatea.

- karma de Leu care se rezolva in raport cu povestile de dragoste si copiii. De obicei este o karma mai dificila, se poate sa nu ai copii, dar sa-i doresti, sa suferi din dragoste, pentru ca in relatiile sentimentale ai un liber arbitru mai redus. Totusi acest tip de karma este important pentru evolutia ta spirituala.

- karma martiana care se leaga de relatiile cu alte persoane. Este un model karmic care te pune de multe ori in fata unor alegeri dificil de facut. Ai talentul de a vedea conjuncturile vietii intr-un mod impersonal, detasat, ceea ce poate da abilitatea de a gasi solutii bune in caz de criza , iar inconvenientul este ca poti abandona un proiect sau o prietenie din lipsa de interes. Cu cat veti intarzia in a face alegerea, cu atat efectul dureros va fi mai mare.

chantall22 chantall, 5 aprilie 1983, Bacau ora 12:45: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sensul vietii in tema ta natala, Chantall, se afla situat in Gemeni. Astfel planetele regenti karmici sunt Jupiter si Mercur. Ele releva ca ai de depasit in aceasta viata urmatoarele tipuri karmice:

- karma de Rac, care este mai mult pozitiva este marcajul unui spirit care intr-o viata trecuta a lucrat mult la evolutia sa spirituala si se afla in relatie cu familia, subconstientul, intuitia. Ea permite o mare reusita in viata ca si o evolutie spirituala buna. Ocaziile favorabile apar usor dar de regula trebuie valorificate imediat pentru a putea beneficia de ele.

- karma mercuriana, care daruieste abilitati comerciale, pentru scris sau comunicare verbala, si este un tip de karma pozitiv, care da multa inteligenta si adaptabilitate.

Cum sensul vietii este orientat catre casa karmica 12, el indica o karma actuala care consta in dezvoltarea cunoasterii spirituale. Vei invata ca materialitatea si sumele de bani nu reprezinta raspunsul si rezolvarea tuturor problemelor, ca logica poate fi surclasata de intuitie, ca intelectul se subordoneaza emotiei si ca nu este treapta cea mai de sus, si nici cea mai importanta in devenirea umana.

Vei fi nevoita sa iei in seama ceea ce pare inexplicabil si ciudat. In alte vieti ai actionat prea mult din interes si ai avut un spirit critic deosebit de dur. In prezent toleranta si implicarea in relatiile de prietenie si parteneriat sunt necesare pentru depasirea acestor trasaturi, care de regula se manifesta si in viata prezenta, dar nu cu aceeasi putere. Daca nu implinesti acest deziderat, s-ar putea ca viata sa ti se para haotica, lipsita de sens si nu vei avea incredere in semeni. Toate acestea ar putea conduce la boli dificil de vindecat in a doua parte a vietii. In acest model karmic esti impinsa sa iti constientizezi laturile intunecate ale personalitatii si sa iti ierti dusmanii, daca nu chiar sa-i iubesti.
 


 

 

 

 

Sursa foto : vanessaleighsblog.files.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro