Astrologie

#karma #viata #relatie #astrolog #astrolog amphora

Karma, casatoria si banii

Eva, 17 octombrie 1982 ora 5,30 - 6, feminin + 30 ianuarie 1983 ora 0: As dori sa stiu care este incarcatura karmica in relatia noastra.

Astrolog Amphora: Eva, ai uitat sa specifici localitatea de nastere, am pus Bucuresti. Asadar in sinastrie apare o conjunctie Luna-tu, Pluto-el, ceea ce marcheaza o atractie irezistibila intre voi doi, si o fascinatie pe care o exercita el asupra ta, prin magnetismul pe care il degaja. La randul sau el este atras de feminitatea ta, de sufletul tau, de latura ta sincera si copilaroasa. Este un marcaj karmic important si indica de regula vieti foarte vechi parcurse impreuna.

Dar, in acelasi timp, aspectul poate sa indice si o tentatie foarte mare a unei relatii de jocuri de putere in care el vrea sa detina controlul absolut asupra ta si nu se poate abtine de la a te manevra. Daca aceasta tendinta este accentuata, tu esti aceea care trebuie insa sa restabilesti echilibrul si sa nu te complaci in situatia de victima.

Tot in conjunctie cu Luna ta se afla Saturn al lui, ceea ce semnifica faptul ca alaturi de tine isi poate manifesta latura lui serioasa, sobra, ca isi doreste stabilitate dar la fel, intr-o relatie in care el sa fie seful. Iunona ta conjuncta cu nodul lunar sud al axei destinului din tema lui arata ca tu vii sa platesti o datorie dintr-o viata anterioara prin casatorie, sau atunci ati fost sot si sotie si ai gresit, prin minciuna sau adulter fata de el.

lilith 31.12.1987, 08:20, Galati: Ce incarcatura karmica (obligatii, datorii) am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In primul rand, se distinge o casa a 12-a accentuata prin prezenta Soarelui, a lui Mercur, Neptun si Uranus. Aceasta fiind o casa karmica orienteaza catre perioade de criza, de dorinta de izolare de ceilalti, de posibile boli care sa duca la o forma de izolare. Soarele in 12 inseamna ca in aceasta viata se face lumina in domeniul karmei, ca se curata o parte importanta a karmei prin orice forma pamanteasca pe care tu o consideri un sacrificiu.

O profesie sau un hobby legat de munca in folosul altora – medicina, asistenta sociala, ori chiar o activitate intr-un mediu retras, cu putini colegi de serviciu , este binevenita pentru a atenua din efectele neplacute ale unei karme de sanatate, care in a doua parte a vietii ar putea implica o sensibilitate nervoasa si o vulnerabilitate accentuata la stres.

Un alt marcaj karmic este prezenta Lunii negre pe casa casatoriei care anunta unele dificultati de relationare, posibile conflicte in casnicie si chiar divort. O relatie karmica importanta in viata ta este aceea cu mama, care chiar daca nu este prezenta, prin felul in care te-a format, te va ajuta sa-ti indeplinesti scopul acestei vieti, in legatura cu puterea de a avea bani sau avere si de a renunta la ea pentru indealurile tale.

LiLIANA,  8 mai 1978, in Galati, ora 18: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Liliana, in tema ta natala este bine accentuata casa karmica 8, in legatura cu banii, mostenirile, sexualitatea, doliul, spiritualitatea. Luna si Venus se afla in acest sector, ceea ce genereaza oarecare dificultate in a face fata responsabilitatilor casniciei, pentru ca daruieste o mare implicare in relatii sentimentale bazate pe erotism, ceea ce poate duce la dorinta de experimentare in domeniul sentimental si la o viata traita la maximum, fara prejudecati.

Intalnesti cu precadere iubiri din alte vieti, poti lega iubirea de bani, ai parte de reusita pe plan financiar si chiar casatoria se face cu un partener bine situat financiar. Sensul vietii in Balanta, casa 11, iti daruieste abilitate relationala, indica faptul ca este importanta pentru devenirea ta o casatorie, ca experientele ei reprezinta scopul principal al tau si poate sa reprezinte un indiciu de emigrare sau de legatura cu strainii. Tenacitatea si energia de care dispui te vor ajuta sa-ti implinesti visele si sa-ti atingi scopul karmic al acestei vieti.

 


 

 



Sursa foto : beattherecession.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro