Astrologie

# horoscop karmic 2023 # horoscop karmic # horoscop 2023 #summit

Horoscopul karmic pentru 2023. Care sunt zodiile care au ghinioane si care sunt zodiile norocoase

Horoscopul pentru anul 2023 se anunta a fi plin de surprize pentru toate zodiile. Exista si situatii care nu vor fi tocmai placute, potrivit astrologilor.

 

Horoscop karmic 2023 pentru zodiile de apa

Va fi un an dificil pentru nativii Scorpion, care vor avea de munca mult mai mult fata de pana acum. Intrebarea este: se vor descurca sau vor fugi? Aprilie va fi luna lor de cotitura, atunci cand karma de agresivitate le poate desface toate proiectele.

Nativii Pesti se lupta in 2023 cu karma de atasament si le da mari batai de cap. Sunt sfatuiti sa scape de anumiti pitici pe creier, de anumite obsesii.

Pentru Raci este un an dificil in plan afectiv. Trebuie sa aiba, de asemenea, mare grija de sanatatea lor. Lunile mai, iunie, iulie si septembrie vor fi cele mai dificile pentru ei in 2023.

Horoscop karmic 2023 pentru zodiile de aer

Zodiile de aer, Gemeni, Balanta si Varsator, vor avea un an mai bun din punct de vedere karmic fata de anul 2022. Pentru Gemeni lunile de toamna, septembrie si octombrie, vor veni la pachet cu mult succes. Nativii Gemeni vor fi pe karma pozitiva in a doua jumatate a anului 2023.

Varsatorii vor fi foarte fericiti in anul 2023. Vor obtine foarte multi bani in lunile septembrie si noiembrie.

Nativii Balanta refac relatiile mai vechi si reusesc sa rezolve problemele care le dadeau batai de cap in ceea ce priveste rudele sau prietenii.

Horoscop karmic 2023 pentru zodiile de foc

Zodiile de foc, Berbec, Leu, Sagetator, vor fi pe pozitii forte. Din punct de vedere karmic s-ar putea confrunta cu probleme in lunile mai si iunie. Atunci s-ar putea lovi de karma de ignoranta.  Sunt sfatuiti sa renunte la a mai trata lucrurile cu superficialitate.

Horoscop karmic 2023 pentru zodiile de pamant

Zodiile de pamant, Taur, Fecioara Capricorn, vor avea un an 2023 destul de controversat. Traiesc totul cu intensitate maxima, atat lucrurile frumoase, cat si pe cele mai putin frumoase.

Taurii se lovesc de karma de atasament posesiv, iar Fecioarele de cea de agresivitate. Vor invata in prima parte a anului ca unele frustrari trebuie eliberate cu orice pret. Capricornii vor avea o luna grea in septembrie. Astfel, cele trei zodii de pamant vor avea cele mai avantajoase situatii din punct de vedere karmic in anul 2023.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului