Astrologie

# femei rele #viata sentimentala #predictii #zodii #astrologie

Femei fara inima. Zodiile care nu-si iubesc partenerii. Viata sentimentala este pe ultimul plan pentru ele

In timp ce unele femei cauta intotdeauna o relatie stabila, in care sa ofere respect, incredere si dragoste, exista si femei care nu isi folosesc niciodata inima si, implicit, nu-si iubesc partenerii, punand viata sentimentala pe ultimul loc.

Care sunt zodiile de care trebuie sa te feresti daca esti un barbat romantic

Capricorn. Femeile care s-au nascut sub semnul acestei zodii nu pun prea multe sentimente in viata de cuplu. Nu au suflet rau, insa pun intotdeauna viata sentimentala pe locul doi dupa reusita lor din punct de vedre profesional. Nu simt iubirea adevarata ci doar se ataseaza de oameni si raman in relatii din obisnuinta.

Femeile din zodia Capricorn nu accepta compromisuri si daca sunt suparata de catre persoana iubita parasesc imediat relatia fara sa sufere. Sunt puternice si ambitioase.

Scorpion. Femeile din aceasta zodie nu se lase ghidate de sentimente niciodata. Ele se concentreaza mai tot timpul pe planul profesional, iar dorinta de a reusi in cariera este mai presus de orice tip de sentiment de iubire. Sunt de obicei pasionale, dar nu stiu ce este iubirea cu adevarat. Mare atentie! Au tendinta sa se razbune daca le superi si aproape niciodata nu iarta vreo greseala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului