Astrologie

#zodiac #femeie rea #femeie scorpion

De ce femeia Scorpion este cea mai rea a zodiacului

 

Pentru femeia Scorpion exista alb-negru, pentru ea griul nu exista si atunci cand iubeste sau se infurie, trebuie sa ai grija pentru ca nu iarta atat de usor.

Latura ei intunecata nu iarta pe nimeni si se poate spune ca exagereaza cand vine vorba de sa-si arata sentimentele, fie ca sunt bune sau rele, asa ca barbatii trebuie sa fie foarte atenti daca le iese in cale vreo femei Scorpion.

Femeia nascuta in aceasta zodie nu poate sa taca, ii place sa spuna lucrurilor pe nume si este teribil de exigenta in orice. Daca ceva nu-i indeplineste asteptarile, pur si simplu,te indeparteaza din viata ei. Motive pentru care femeia Scorpion este cea mai rea din tot zodiacul:

Arta manipularii

Este o femeie care stie foarte bine cum sa-i determine pe ceilalti sa-i indeplineasca dorintele si detine arta de a manipula. Atunci cand isi pune in practica tactica, nu conteaza daca este vorba de familie, prieteni sau partener, ea este capabila sa arate o fata draguta, chiar daca in profunzime ticluieste cel mai rau dintre planuri.

Este foarte neincrezatoare

Ii este greu sa-si arate adevaratele sentimente, practic pune o bariera, pentru ca nu toata lumea sa ii poata atinge inima. Chiar daca pare o femeie foarte dura, aceasta este doar o modalitate de a se proteja, pentru a evita relatiile cu oameni mincinosi si tradatori.

Foarte geloasa

Ceea ce nu poate evita Scorpionul este ca cineva sa il injunghie pe la spate. Din acelasi motiv, femeia din aceasta zodie este excesiv de geloasa, iar adevarul este ca nici macar nu se teme ca partenerul ei va afla. In plus, a avut experiente rele, in special in dragoste.

Serveste razbunarea pe o farfurie rece

Nici in gluma sa nu-i faci rau unei femei din Scorpion, pentru ca este cea mai ranchiunoasa cand vine vorba de punerea in aplicare a unui plan machiavelic. Nui tine cont de sentimente si face tot ce depinde de ea, pentru ca oricine o raneste sa sufere. Ea nu spune nimic pe moment, dar cand te astepti mai putin, iti ofera surpriza teribila.

Personaj negativ

Femeia Scorpion are putini prieteni, din cauza firii sale pe care nu o poate ascunde. Este temperamentala si ii place si drama. Mai presus de toate, gelozia si neincrederea au pus-o in situatii foarte incomode si delicate. Si mai este ceva. II este foarte greu sa isi recunoasca greselile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro