Astrologie

#suferinta #protectie #zodii #horoscop

Cum se protejeaza zodiile de suferinta, dupa o dezamagire. Te recunosti?

Fiecare zodie in parte reactioneaza diferit atunci cand vine vorba de dezamagire. Afla de mai jos ce face fiecare nativ pentru a se proteja dupa o astfel de situatie, de teama sa nu sufere din nou.

 

Berbec - acesti nativi isi saboteaza orice relatie noua in care se afla de teama de a nu fi raniti din nou. Astfel fac intentionat anumite greseli. 

Taur - refuza sa se puna in situatii noi. Sunt nativi sceptici cu privire la orice este nou odata ce au fost raniti in dragoste. Nu vor sa mai riste si nici sa iasa sa cunoasca oameni.

Gemeni - prefera sa se izoleze. Nu vor sa mai auda de nimeni si de nimic, isi doresc doar sa isi planga durerea in liniste fara stie cineva cat sufera ei.

Rac - dupa ce trec printr-o dezamagire in dragoste, cei din zodia Rac nu mai sunt oameni de cuvant. Nu le mai pasa ca si ei la randul lor ii pot rani pe cei din jur.

Leu - dupa o dezamagire, nativii Leu se vor comporta ca si cum dragostea, relatiile si intalnirile nu mai conteaza pentru el, astfel incat sa poata pastra controlul asupra rezultatului.

Fecioara - cauta ceva gresit de la inceput. Dupa o suferinta in dragoste, cei din zodia Fecioara nu mai vor sa isi faca sperante sau sa creada in relatia ideala. 

Balanta - se implica in diverse relatii si au numeroase intalniri fara sa mai ia lucrurile in serios. Au multe aventuri si intalniri de o noapte, dar nu mai vor o relatie stabila.

Scorpion - chiar daca au fost dezamagiti, cei din aceasta zodie incep sa isi urmareasca fostul partener. Nu pot depasi momentul si au o perioada in care vor sa stie totul despre omul de care tocmai s-au despartit.

Sagetator - prefera sa transforme totul intr-o gluma. Dupa ce sunt raniti in dragoste, acesti nativi iau totul in ras. Vor sa para ca nu sufera si ca sunt puternici. 

Capricorn - refuza sa dea importanta sentimentelor dupa ce au fost raniti in dragoste. Neaga ca ar suferi si ca ar avea regrete si frustrari.

Varsator - se arunca in orice cu exceptia dragostei. Nativii Varsator ar face orice altceva decat sa se mai gandeasca la iubire si relatii.

Pesti - nu recunosc ca sufera si refuza sa o faca desi astfel s-ar putea elibera. Ei spun si se comporta ca si cum despartirea trebuia sa se intample si ca este in regula cu asta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare