Astrologie

#indragostiti #valentines day #ziua indragostitilor

Cum sa-ti surprinzi partenerul/partenera de Valentine’s Day

Vrei sa ii faci o surpriza partenerei/partenerului de Ziua Indragostitilor? Iata cateva recomandari. 

 

O varianta foarte buna este sa iti surprinzi partenera cu petale de trandafiri, daca veti petrece aceasta zi acasa. Astfel, o seara romantica va fi cu siguranta o surpriza reusita. Pune petale de trandafir prin toata casa. Mireasma senzuala, dar si culoarea pasionala ale trandafirilor vor crea o atmosfera de vis.

Ofera-i bomboane de ciocolata. Acestea reprezinta cadoul clasic pentru persoana iubita de Ziua Indragostitilor. Este important insa sa gasesti o metoda ingenioasa de a le oferi. Ascunde-le prin diferite locuri de casa astfel incat partenerul/a sa le gaseasca pe parcursul zilei.

Invitatie la cina. Fa o rezervare la un restaurant pentru o cina romantica. O masa delicioasa si un vin de calitate vor completa perfect atmosfera romantica.

O minivacanta in doi. O astfel de surpriza cu siguranta va fi inedita. Ia-ti partenerul/a si mergeti intr-o destinatie in care sa va bucurati de intimitate si romantism. 

Scrie un biletel de dragoste emotionant. Cu siguranta iti vei surprinde partenerul/a daca ii vei oferi o scrisoare de dragoste in care sa-i spui sentimentele tale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro