Astrologie

#astrologie #planuri #horoscop #zodii #predictii #reactii #esecuri #stilul zodiei

Cum reactionezi cand planurile tale esueaza, in functie de zodie

Despartiri, pierderea locului de munca, investitii ratate sau vacante anulate. Toate sunt ocurente ale destinului, pe care oricat de mult ne-am stradui sa le ocolim, ajungem sa ne confrutam cu ele in pofida dorintelor noastre. Cand planurile tale esueaza, este important sa stii cum sa reactionezi si sa revii pe drumul cel bun. Iata care sunt reactiile tipice ale zodiei tale, cand lucrurile iau o forma neasteptata si nefavorabila!


Berbec

Berbecii sunt foarte putin iscusiti in a-si ascunde emotiile. Prin urmare, in cazul unei dezamagiri, te pierzi cu firea, te enervezi, reactionezi furios si spargi totul in calea ta. Toti din jur ajung sa afle repede cat de mare iti este supararea, pe care nici macar nu te straduiesti sa o controlezi. Din fericire, iesirile fulgeroase nu dureaza mult si reusesti sa te entuziasmezi rapid in fata altor lucruri frumoase din viata ta.


Taur

Cand planurile unui Taur nu ies precum au fost programate, acesta are nevoie de timp sa proceseze informatia. Cel mai probabil iti inhibi supararea si te retragi intr-un colt intim, unde sa poti analiza cu atentie ce s-a intamplat si cum te face sa te simti. La final, este posibil sa pastrezi un strop de resentiment, in timp ce te straduiesti sa remediezi situatia.


Gemeni

In cazul Gemenilor, reactia in fata unei ocurente negative poate sa varieze in functie de starea de spirit din acel moment. Oricum te-ai comporta cand un ratezi un plan personal, cu siguranta reusesti sa te adaptezi rapid schimbarilor si sa mergi mai departe cu capul sus, profitand de toate celelalte oportunitati de care dispui.


Rac

Confruntandu-se cu dezamagiri si "palme" ale destinului, Racii devin moi si vulnerabili. Cel mai probabil iei o pauza si decizi sa "hibernezi" in microuniversul tau, pana se vindeca ranile, inveti sa iti accepti sentimentele puternice si gasesti solutii salvatoare.


Leu

Un Leu care se confrunta cu o situatie contrara asteptarilor sale este ca o furtuna nemiloasa, care distruge totul in jurul ei si improsca oamenii din jur cu energii negative. Nu suporti ca lucrurile sa nu iasa asa cum iti doresti, iar acest lucru te scoate din minti. Din fericire, te mobilizezi rapid si iti vindeci ego-ul ranit prin gasirea unei noi portite salvatoare, poate mai inspirata decat strategia initiala.


Fecioara

Fecioarele simt nevoia sa despice firul in patru, iar cand sufera un esec, pot face un talk show general despre ceea ce s-a intamplat. Sigur ca incepi sa spui tuturor prin ce treci, cauti responsabili, soliciti puncte de vedere si vrei sa te identifici cu viziunea celorlalti. Imediat ce scapi de tensiunile acumulate, vezi lucrurile clar si stii exact ce ai de facut pe mai departe.


Balanta

Imediat ce observa ca viata le aduce surprize neplacute, Balantele incep sa gaseasca logica situatiei. Dintre toti nativii zodiacului, tu reusesti cel mai bine sa iti pastrezi calmul si obiectivitatea si sa accepti cu maturitate ca in viata nu poti doar sa castigi, trebuie si sa mai pierzi cateodata.


Scorpion

Din pacate, Scorpionii nu gestioneaza tocmai eficient momentele in care planurile lor esueaza. Chiar daca cei din jur nu vad prin ce treci, anxietatea te curprinde total, te confrunti cu un haos interior major si iti pierzi controlul asupra evolutiei propriei vieti.


Sagetator

Ce fac Sagetatorii in fata esecului? Se lamenteaza. Dupa autocompatimire, ego-ul tau personal preia conducerea si te straduiesti sa demonstrezi tuturor ca inca detii controlul si stii ce este mai bine pentru tine.


Capricorn

Cand lucrurile nu ies cum planificatiei, incepi sa negi ce ti se intampla si nu stii cum sa iti recapeti controlul asupra situatiei. Iar cand nu mai detii tu fraiele, simti ca devii vulnerabil si "descoperit" in fata pericolelor. Vei nega raul, pana cand iti recuperezi o parte din control.


Varsator

Te supara cumplit un plan esuat si te macina in interior, insa te comporti de parca nu te-ar fi afectat chiar atat de mult. Iti contracarezi panica resimtita cu logica si gasesti in timp record un nou plan, care sa redreseze lucrurile in cel mai usor si eficient mod cu putinta.


Pesti

In cazul tau, esecurile te intristeaza cumplit, pana la punctul in care cazi in paharul cu melancolie si pari ca nu iti mai poti reveni. Iti este destul de greu sa scapi de angoasa, insa te salveaza adaptabilitatea ta nativa: la prima raza de soare, vezi schimbarea ca pe o oportunitate de a creste si de a gasi noi solutii problemelor tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro