Astrologie

#horoscop 2019 #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Ce nu trebuie sa faci in 2019 ca sa-ti mearga bine

Berbec

Sunteti primul semn zodiacal si, din acest motiv, aveti nevoie de multa atentie si recunoastere (intr-un punct aproape copilaresc ...) Sunteti foarte incapatanat si nu renuntati la ideile si opiniile dvs., indiferent de context. Este placut sa-ti fie recunoscute realizarile, dar cereti celor din jur sa asculte ceea ce spuneti 24 de ore pe zi. Acest lucru poate provoca respingerea celor din jur. Pe de alta parte, aveti idei minunate si o minte creativa. Cand sunteti cu prietenii, nu uitati sa-i ascultati si pe ei. Utilizati-va pasiunea si entuziasmul pentru a le putea arata si celor din jur.

Taur

Caracteristica cea mai comentata a nativilor din Taur este incapatanarea. Acest lucru se manifesta mai ales atunci cand nu sunteti in stare sa acceptati opiniile celorlalti, pur si simplu pentru ca nu se potrivesc cu ale dvs. Aveti un mare simt al eticii si al moralei, dar si tendinta sa credeti ca adevarul dvs. este singurul valabil si va pierdeti respectul fata de cei care nu va impartasesc ideile.

Puteti avea incredere in intuitia dvs., dar permiteti-le si altora sa spuna ce gandesc. Fiind mai flexibili si impartasind idei, va veti imbunatati relatiile de prietenie si munca.

Citeste horoscopul pentru toate zodiile pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro