Astrologie

#cadou #barbat #zodie #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Ce cadou ii oferi, in functie de zodia lui

Sa-i cumperi cadou unui barbat nu este cel mai usor lucru din lume. Afla mai multe despre el, pentru a putea sa alegi cel mai potrivit dar. Astrele iti dezvaluie care ii sunt preferintele, in functie de zodia in care s-a nascut.

 

Cadouri pentru barbatul Berbec


Barbatul Berbec este probabil cea mai energica fiinta din intreg zodiacul. Numai nativul Sagetator este la fel de activ si de incantat de orice lucru care-i strecoara pe sub nas parfumul aventurii.

Barbatul Berbec este o persoana activa, asa ca orice fel de articol sportiv este binevenit. Pentru barbatii Berbeci care au gustul riscului in sange si cauta mereu noi provocari, ar fi foarte bune niste echipamente de alpinism precum pioletii, coboratoarele, hamurile, cordelinele, scripetii sau un cort de drumetie sau pentru expeditie, caci ii place enorm sa se miste, sa urce, sa depuna efort si nu are mari pretentii cand vine vorba despre conditiile de locuit.

Pentru cei carora le place mereu sa mestereasca prin casa, o trusa cu instrumente de lucru este potrivita. L-ar putea incanta foarte mult si un abonament gratuit la o sala de forta sau un curs de karate. Pentru recreere, ii poti lua niste CD-uri cu muzica rock sau house, un set de DVD-uri cu niste filme politiste, de razboi sau de lupte care ii satisfac gustul pentru actiune. Mai ales daca le vizionati impreuna, pe o rogojina noua cumparata pe post de covor, inconjurati de cateva gustari frugale si multa bere.

Daca este ziua lui si vreti sa-i iei ceva special, o iguana sau un cameleon ar putea sa-l entuziasmeze peste masura, asta daca ai grija sa-i dai cadoul insotit de toate accesoriile necesare, bineinteles. In cazul in care aceasta alegere ti se pare prea complicata, ai varianta hainelor sau a incaltarilor. Nu este indicat sa te decizi asupra unui lucru prea pretentios sau elegant, deoarece barbatii Berbeci apreciaza cel mai mult imbracamintea sport. Un tricou cu un model ciudat sau o inscriptie masculina, serioasa, chiar amenintatoare, o jacheta cu doua fete si multiple buzunare in care incap bine o gramada de maruntisuri, o pereche de pantaloni comozi, gen blugi, niste saboti barbatesti de piele sau o pereche de sandale cu o bareta simpla, niste boxeri camuflaj, toate sunt pe gustul lui.

In privinta cosmeticelor, se orienteaza dupa produsele usor de folosit si cu efect rapid, ca un balsam bun dupa ras, ce patrunde repede in piele, un parfum cu note foarte masculine, putin dure.


Cadouri pentru barbatul Taur


Nu este greu de impresionat un nativ in Taur. Barbatul din aceasta zodie poate fi impresionat cu orice obiect care-i rasfata unul sau mai multe simturi : muzica de relaxare, de meditatie pentru auz, mancaruri si bauturi fine pentru gust, parfumuri barbatesti de calitate pentru miros, camasi de matase sau pantaloni din stofe moi si delicate pentru pipait, tablouri cu imagini de epoca si teme din natura pentru vaz. Il relaxeaza tablourile in culori calde, ce-i inspira liniste, cum sunt multe picturi impresioniste cu teme legate de odihna dupa-amiezii.

Si barbatului Berbec ii place sa-si faca siesta. Un fotoliu moale de catifea sau piele si niste perne cusute manual si bogat ornamentate i-ar trezi pofta sa se tolaneasca pentru un somn odihnitor.

Trebuie stiut ca barbatului Taur ii place sa primeasca cadouri si se asteapta la lucruri de calitate, cu scop practic sau care sa stii sigur ca ii vor face placere. De pilda, daca este pasionat de civilizatiaegipteana, o statueta cu Nefertiti i-ar provoca o mare bucurie, insa daca nu manifesta niciun interes anume pentru ceva, un bibelou sau un obiect artizanal sau o statuie indiferent de ceea ce reprezinta s-ar putea sa se dovedeasca complet straina de placerile si preocuparile lui. Cel mai bine este sa-i daruiesti ceva ce se poate folosi sau la nevoie, de ce nu, se poate schimba.

Il incanta tot ce are legatura cu pamantul, iubeste plantele, asadar un ghiveci cu o planta de care l-ati auzit vorbind, un album de lux despre ingrijirea florilor, niste seminte chiar sau muguri sunt bineveniti, in cazul in care are gradina sau cel putin o jardiniera .

Pentru cadourile cu adevarat costisitoare, probabil ca cel mai nimerit ar fi direct o casa, neaparat cu gradina sau livada. Adora sa stea in natura si sa se ingrijeasca de flori. Orice obiect de bucatarie – carte de bucate frumos legata si daca se poate cu retete cat mai exotice- un set de pahare de cristal fin, un set de tacamuri sau un serviciu complet de vase – toate neaparat din cea mai buna calitate- o vaza de flori din sticla si metal, foarte estetica, toate sunt lucruri pe care le apreciaza sincer. Adora sa se inconjoare cu lucruri de lux, care sa-i stimuleze gustul pentru frumos, mai ales ca are simtul posesiei.



Cadouri pentru barbatul Gemeni



Barbatul Gemeni eeste o persoana cu multe preocupari si foarte dinamica, astfel incat devine greu de ales un cadou cu care sa mergi la sigur. In primul rand, barbatul Gemeni este interesat de toate si de nimic in special si tinde sa se plictiseasca repede de lucruri. Daca vrei sa alegeti ceva util si de durata, poti sa-i cumperi un dictionar enciclopedic, cu toate volumele, pentru ca astfel va putea sa caute in el de cate ori il intereseaza ceva anume, din domenii diferite. Este un intelectual care stie sa aprecieze o carte si face cu usurinta deosebirea intre un bestseller care are si valoare literara reala si un altul, care are succes din cu totul alte motive.

Daca-i esti apropiat, poti chiar sa-i iei o biblioteca moderna, spatioasa, cu sertare pe role, usor de manevrat, pentru a-si depozita numeroasele carti – iti va fi vesnic indatorat. Are gusturi artistice, asadar ii poti lua un Ipod si un set de CD-uri cu muzica clasica sau cu soundtrackul din filmele preferate, un tablou abtract, jocuri precum puzzle, rummy. 

Geamanul se pricepe la cuvinte ca nimeni altul, fie ele scrie, rostite sau alcatuite din piese. Instrumentele de scris – marker, creion, pasta de sters, ascutitori, obiecte de papetarie – agende, post-it-uri, semne de carte, dosare, toate ii faciliteaza munca. In plus, jocurile sunt doar o alta modalitate de a socializa, ii place enorm sa-si petreaca timpul cu prietenii si sa-si faca noi cunostinte, cu care sa schimbe informatii. Se bucura de orice obiect care faciliteaza comunicarea, telefon mobil, radio portabil, casti, minicalculator cu posibilitate de conectare la internet. 

Pentru ca-i place atat de mult sa circule, fie ca-i vorba de o excursie sau doar de o plimbare, alege o biclicleta, o harta turistica, geanta de umar, jacheta cu multe buzunare ascunse, pentru depozitat numeroasele maruntisuri. Daca are teren langa casa, s-ar potrivi un cort, nu foarte pretentios, o masa si cateva scaune de plastic sau pliante, pentru ca adora sa stea in aer liber, niste clopotei de vant sau niste pitici de gradina. In privinta hainelor, le prefera pe cele sport, vestimentatie usoara, din panza si alte materiale comode, prin care sa poata respira in voie.



Cadouri pentru barbatul Rac



Fiinta sensibila si traditionalista, barbatul Rac tine la valorile trecutului. Prin urmare poti sa-l impresionezi facand un colaj din fotografiile copilariei si sa alcatuiesti un poster pe care sa-l inramezi sau sa te folosesti de aceste fotografii pentru a personaliza o patura, o haina, o farfurie.

Barbatului Rac ii place sa manance si sa-si petreaca timpul in bucatarie. Ia-i un robot de bucatarie, magneti pentru frigider, perdele de panza in patratele sau cu model traditionalist, stergare de bumbac, carte de bucate, set de pahare si vaze pentru flori. Ii plac materialele moi si rezistente. Pentru restul casei i se potrivesc seturile de asternuturi, prosoape sau halat de baie, produse pentru baie, perne, covoare tesute manual, pereche de papuci de casa, pijama, camera de filmat, rame foto , mobilier solid, cutie pentru scrisori, caseta pentru documente.

Daca vreti sa faci un cadou costisitor, foarte nimerite alegeri sunt o casa, un apartament sau orice mijloc de transport pe apa – barca, yaht, vaporas. Ca tot veni vorba despre timpul liber si hobby-uri, este foarte posibil sa-l atraga pescuitul, prin urmare un set de undite, momeala si alte obiecte aferente sunt potrivite.

O dovada de mare sensibilitate este sa reustaurezi pe ascuns vreun obiect din copilarie, uitat prin pod sau garaj. Daca reusesti sa-l readuci la viata, redandu-i functionalitatea, barbatul Rac nu va uita niciodata ce ai facut pentru el.

Pentru produsele de vacanta sunt favorizate acele obiecte care au legatura cumva cu apa, de exemplu pentru un concediu la mare o saltea gonflabila, o umbrela solida, o camasa usoara de in ar fi apreciate. De asemenea, tine la sarbatori, pentru ca este un spirit familist si traditionalist, astfel incat este indicat sa alegi cu grija, in functie de eveniment. Este potrivit orice produs, atata timp cat nu-i prea modern si prea excentric, deoarece ii place mai mult moda care reactualizeaza ceea ce exista acum 20 de ani. De exemplu, pentru Craciun este mai nimerit sa alegi niste albume de colinde foarte cunoscute, decat experientele unor formatii noi sau remixuri facute recent.



Cadouri pentru barbatul Leu

 

Inainte de orice, gandeste-te bine cati bani esti dispus sa cheltuiesti. Sa nu faci greseala sa-i iei un chilipir, gandindu-te ca oricum “gestul conteaza”. El intotdeauna ofera ceva numai daca apreciaza sincer acea persoana si neaparat va fi un obiect de calitate. Se asteapta la acelasi tratament. Orice lucru mai putin inseamna jignire.

Cu ce mergi la sigur : orice obiect care ii reprezinta zodia, de care este extrem de mandru, fie ca recunoaste, fie ca nu – tablou, magnet de frigider, breloc pentru chei, jucarie de plus, perna, mousepad ... Orice dar trebuie sa fie stralucitor, de firma, costisitor – frigider voluminos cu minicalculator multifunctional, televizor plat cu ecran panoramic, camera foto sau de filmat ultimul model, costum de la o celebra casa de moda, asternuturi de matase, parfum de firma insotit de o felicitare magulitoare, produsele de intretinere de calitate si neaparat de firma, care sa aiba un miros foarte fin si un ambalaj rafinat, un halat de baie extrem de costisitor, din cea mai buna fibra, covor oriental, tablou cu feline sau cu forme senzuale, rotunjite.

Daca ii plac animalele de casa, o pisica este perfecta pentru el, daca se poate, pui, pentru a putea s-o dreseze in functie de dorintele lui. Pentru un cadou constand intr-o iesire in oras, trebuie stiut ca apreciaza restaurantele de lux, cu separeu, unde sa poata sa-si muste usor iubita de lobul urechii, cu muzica la pian, lumini difuze si servire impecabila. In cazul in care ai un buzunar generos, ii poti oferi o excursie exotica sau chiar o croaziera in jurul lumii. Unul dintre cele mai apreciate cadouri este bineinteles o masina foarte scumpa si incapatoare sau o casa. Pentru el imaginea conteaza, astfel incat nu poate sa apara cu orice troscoleta, nici sa stea intr-o garsoniera.

In caz de haine, acestea trebuie neaparat sa fie din materiale de calitate. Sunt si Lei care nu pun atata pret pe eticheta, insa pielea lor trebuie sa se simta confortabil, prin urmare materialul in sine este cazul sa fie unul foarte bun, placut la atingere si rezistent. Si la moda, bineinteles.



Cadouri pentru barbatul Fecioara



Barbatii Fecioara sunt persoane foarte organizate, dupa cum se stie. Probabil pentru nativii Fecioara au fost facute toate acele articole de papetarie, menite a servi muncii de birou. Prin urmare, barbatul Fecioara apreciaza agendele, calculatoarele de buzunar, agrafele de foi, post-it-urile, mapele, dosarele, instrumentele de scris, incarcatoare pentru stilou, geanta diplomat, ceas de mana, calendar de perete sau de birou, pixcorector, diferite suporturi pentru creioane, dosare, carti de vizita etc.

Barbatilor Fecioara le place sa se imbrace impecabil la locul de munca, insa fara a iesi in evidenta cu altceva decat corectitudinea tinutei. Ii poti cumpara asadar un costum cu o camasa asortata, in culori cat mai neutre. Eventual ai putea chiar sa-i dai ca accesoriu o perie de indepartat scamele, deoarece este extrem de atent la aspectul hainelor si niciodata un barbat Fecioara nu va aparea cu vreo ata atarnand din maneca.

In timpul liber, practica cu placere sportul, tine la intretinerea fizica si la sanatatea sa. Prefera hainele usoare, cat mai deschise la culoare, de preferinta bleu sau albe, sosete din bumbac, albe si adidasi de piele. Ii poti oferi si o minitrusa cu gel de dus, deodorant, spuma de ras sau pasta de dinti cu efect de albire.

Pentru casa, orice obiect menit sa pastreze ordinea sau curatenia este binevenit. Chiar daca vorbim de un barbat, putem sa-i facem cadou niste rafturi usoare de lemn pentru carti, un set de umerase, un aspirator performant, portofel, produse de securitate (lacate, chei, sisteme de supraveghere etc), suporturi de CD-uri.

Barbatul Fecioara este fascinat de domeniile care necesita concentrare, rabdare si analiza. Ii place sa citeasca diverse carti despre matematica, contabilitate, geometrie, medicina, economie, tehnica, stiinta, gramatica sau pur si simplu ii poti face cadou un dictionar sau o enciclopedie pe domeniul lui de activitate . Chiar foloseste asa ceva, pentru ca are o minte structurata si ii place sa se informeze rapid, corect, eficient. 



Cadouri pentru barbatul Balanta



Barbatul Balanta este un om rafinat, caruia ii place sa se inconjoare de obiecte frumoase. Are un simt estetic inanscut, detestand orice inseamna kitch. Pentru casa ia-i un halat de baie din cel mai scump material, o apa de colonie de firma, o gravura sau o pictura in ulei, dar nu dintre acelea care se vand prin statiuni, ci o piesa de arta veritabila, poate chiar a vreunui pictor contemporan.

Ii place sa asculte muzica buna, fie clasica, fie jazz, rock, sau pop. Ofera-i un set de CD-uri cumparate din magazinele de specialitate, nu copiate de pe internet, sau chiar un sistem audio performant. Este genul care savureaza auditiile, asa ca se va bucura foarte mult, mai ales daca alegeti un lucru pe placul lui.

Ca vestimentatie, trebuie sa stii ca el da tonul in moda, are un gust desavarsit si stie ca nimeni altcineva sa-si combine piesele de imbracaminte, pentru a le da o nota moderna si stilata. Uneori nativii chiar sfarsesc prin a lucra in domeniul modei. Un costum ales drept cadou trebuie sa fie pe gustul lui, perechea de pantofi sa fie foarte bine lucrata, ca material, cusatura, culoare, firma etc. Este indicat sa va interesezi inainte de a te opri la ceva anume. De obicei prefera sa-si aleaga singur hainele, caci ii face o placere enorma sa probeze, sa cumpere, sa se admire in oglinda.

In cazul in care face munca de birou, un un stilou trebuie sa fie neaparat de firma, asezat in cutiuta lui de catifea, geanta de piele si calculatorul de buzunar ultimul model. Daca nu vrei sa alegi un obiect anume, gandeste-te ca pana la urma un cadou poate sa fie si o invitatie undeva. Barbatilor Balanta le place enorm sa socializeze. O posibilitate este aceea de a-l duce in discoteca sau restaurantul preferat. Lasa-l sa vorbeasca cu toti cunoscutii, danseaza cu el – e un mare dansator si savureaza mancarea sau bautura fina cu care in mod sigur va dori sa se rasfete. Nu ramane insensibil nici la obiectele de arta, asa ca se bucura sa primeasca bilete la concertul interpretului favorit sau o invitatie la o expozitie de sculptura.



Cadouri pentru barbatul Scorpion

 

Barbatul Scorpion este o personalitate puternica, ce-si traieste intens viata. Cel mai mult il atrag lucrurile misterioase sau greu accesibile, necunoscutul, orice lucru capabil sa-l intrige, sa-l sperie.

Are o mare capacitate de a simti energiile subterane din locuri, oameni, obiecte. Propune-i un curs pentru scufundatori, ca sa patrunda intr-o lume in care nu a avut acces pana acum. Ofera-i DVD-uri cu filme politiste, thriller, de groaza, documentare despre calaminati naturale, grupuri de asa-zisi vampiri, persoane care beau sange, analize asupra efectelor diverselor substante asupra organismului uman, ca drogurile, alcoolul, despre experiente paranormale sau extrasenzoriale, case bantuite, practici vodoo la diverse popoare, vrajitorie si ocultism, lupte de animale, mutatii genetice, anomalii anatomice, criminali in serie, istorii ale metodelor de tortura.

Se stie foarte bine deja ca viata sexuala pentru nativii Scorpioni este extrem de importanta. Ofera-i carti de specialitate despre diverse tehnici si chiar istorii ale sexualitatii in diverse perioade istorice, comportamentul sexual uman sau tactici ale ritualului de imperechere la diferite specii de animale. Daca plecati in vacanta, du-l intr-o tara faimoasa pentru regiunile cu monumente vechi, case construite cu secole in urma si cazati-va la un han despre care se spune ca ar fi bantuit. Anglia sau Irlanda sunt alegeri perfecte. Daca nu a vazut niciodata in realitate cum se sarbatoreste Haloween-ul, ai ocazia sa-i oferi o excursie in perioada respectiva intr-o tara unde se urmeaza o astfel de traditie.

In materie de vestimentatie, se simte nespus de atras de hainele din piele, de preferinta negre si lucioase. Ii poti cumpara de asemenea camere de filmat cu un zoom puternic, binoclu, carti SF sau de istorie a vrajitoriei, poezie simbolista (Baudelaire, Rimbaud), obiecte si recipiente care sa aiba prin constructia lor o tema legata de apa – breloc cu un monstru marin sau un craniu, tricou cu un rechin, vaze in forme serpuitoare.



Cadouri pentru barbatul Sagetator



Acest aventurier se bucura de orice fel de cadou capabil sa-l scoata din monotonia cotidiana, sa-i ofere o noua experienta si sa-i aduca zambetul pe buze.

Cel mai frumos cadou posibil : o excursie intr-un loc la care viseaza demult si inca nu a ajuns. Nimic nu-l entuziasmeaza mai tare pe barbatul Sagetator decat posibilitatea de a calatori si a intra in contact cu noi popoare, pentru a descoperi traditii, muzici, arhitecturi, retete culinare, peisaje, obiective turistice  ... Nu se supara nici daca te ingrijesti de instrumentele de calatorie. Are o sumedenie de genti de voiaj, insa niciodata nu-s destule si oricum nu ultimul model, cu tot felul de accesorii si spatii de depozitare.

Barbatul Sagetator adora sa se distreze cu prietenii. Organizeaza-i o petrecere surpriza la care sa-i inviti familia si prietenii cei mai dragi si de ce nu, si cativa cunoscuti. Propune si cateva partide de carti, deoarece este un mare amator si cunoaste cam toate jocurile si trucurile in domeniu. Angajeaza un magician care sa lase publicul cu gura cascata. Va fi in culmea fericirii.
Ii place de asemenea sa iasa, asadar o invitatie la o petrecere sau niste bilete la un concert merg perfect.

Barbatul Sagetator obisnuieste sa practice unele sporturi. Ai de ales intre crose de golf, clapari de ski, undita, racheta de tenis, patine de gheata sau role ...

Are un simt al umorului extrem de dezvoltat, asadar o comedie la teatru sau la cinema il va distra copios. Daca poate participa la o emisiune gen “camera ascunsa” in care sa ajute la inscenarea vreunui eveniment pentru un amic, probabil ca se va implica fara sa stea pe ganduri. A fi in centrul atentiei, a face glume din orice si a aduce buna dispozitie sunt specialitatile lui. Du-l la dans sau la un club unde sa poata interpreta un rol, mergi cu el in Venetia sau la Rio pe timp de carnaval. Va avea senzatia ca mai fericit de atat nu poate fi. Iubeste muzica, multimile, zgomotul, culoarea, simte atmosfera si se bucura de ea din tot sufletul.



Cadouri pentru barbatul Capricorn



Nativul Capricorn este o persoana conservatoare, orientata spre traditii si spre lucrurile bine facute. Nu apreciaza obiectele care nu au nicio utilitate practica. Cadoul pe care i-l vei oferi trebuie neaparat sa fie vorba de ceva de calitate si daca se poate, de durata.

Pentru ca barbatul Capricorn este un adevarat profesionist la locul de munca, poate aprecia o carte despre strategii manageriale, analize economice, biografii de mari oameni de stat.

Pentru casa se potrivesc ceasurile de perete sau de birou, tablourile de valoare, covoarele scumpe, seturile sau robotii de bucatarie de firma. Fiind extrem de organizat, poti sa-i daruiesti pentru birou tot felul de agente, suporturi pentru carti de vizita, minicalculatoare sau chiar laptop, scaun de piele directorial, portofel de piele, stilou de firma, carduri bancare cu diverse beneficii.

In cazul in care iubeste arta, ia-i obiecte foarte bine realizate, estetice, dar care sa aiba si o utilitate practica oarecare. Nu agreeaza maruntisurile care nu-l ajuta cu nimic si stau pe un raft, umplute de praf. Se imbraca impecabil, alegand haine in culori neutre, din material foarte bun. Ai posibilitatea sa-i alegi un costum pentru iesirile de afaceri, sau o camasa foarte scumpa. In timpul liber prefera hainele sport, comode, calduroase, trainice, pulovere, adidasi.

Probabil ca cel mai nimerit cadou este unul care-i ofera siguranta, de tip proprietate, teren, casa sau apartament. Este un barbat care munceste neincetat pentru a-si asigura un viitor fara griji, astfel incat bunurile de acest fel sunt cele mai importante pentru el.



Cadouri pentru barbatul Varsator



Barbatul Varsator are numeroase preocupari, fiind o persoana foarte activa si extrem de sociabila. In functie de aceste preocupari, aveti o gama larga de produse spre care va puteti orienta cand ii alegeti un cadou. In primul rand, il atrage tot ce inseamna tehnologie. Daca obisnuieste sa asculte multa muzica, atunci cel mai nimerit este un IPod, pe care sa poata sa-si incarce filmulete, videoclipuri, piese muzicale, fotografii.

Este genul de persoana care are mereu usa deschisa pentru prieteni. Ofera-i un sistem Home Cinema pentru a-si invita intreg anturajul la vizionare de filme, urmate de cine copioase si discutii pasionate. Ii place cam orice fel de aparatura capabila sa-i faca viata mai usoara : roboti de bucatarie, aspirator, veioza cu senzori, GPS, dar mai ales calculator conectat la internet. Adora sa stea de vorba cu prietenii si numeroasele cunostinte pe care le are. In plus, calculatorul il ajuta sa puna la punct proiectele pe care le desfasoara si sa caute rapid informatie. Un asemenea produs ii este asadar extrem de util.

Este un mare amator de lectura, aici ai o sumedenie de posibilitati: carti de politica, istorie a religiilor, a muzicii, a picturii, a civilizatiilor, a marilor scriitori ai lumii, dictionare de limbi straine si enciclopedice, romane de la politiste la filozofice, poezie, indreptare ale limbii, harti sau ghiduri turistice, carti despre management sau comunicare etc.

Si in materie de muzica te poti orienta catre albumele diferitilor interpreti preferati. Barbatul Varsator nu se va supara daca nu-i dai CD-ul original, ideea este sa se auda bine. Ii plac si DVD-urile cu interviurile, fotografiile si concertele muzicienilor, pentru ca vrea sa stie mai multe despre ei. In cazul in care vrei sa te orientezi catre obiecte vestimentare, acestea trebuie neaparat sa fie moderne, comode, cu un accesoriu sau o nota extravaganta. Apreciaza insa si lucrurile mai traditionale , daca sunt de calitate. Si le va asorta singur cu ceva inedit, astfel incat compozitia sa fie una surprinzatoare.

Dar probabil cel mai frumos cadou pe care il poti oferi unui barbat Varsator este acela de a-i fi un prieten sincer si stabil. Prietenia este una dintre principalele lui nevoi si nu concepe viata fara sa aiba alaturi pe cineva de incredere cu care sa-si impartaseasca sperantele, durerile, placerile, bucuriile.

 


Cadouri pentru barbatul Pesti



Este o persoana sensibila, visatoare, atrasa de locurile cu apa. Il poti duce la Marea Bariera de Corali, unde sa ia lectii de scufundari. Descopera astfel o lume noua si magica. Daca este un cadou prea scump, potisa va axati pe articole de inot sau de baie, indiferent care ar fi ele : slip, umbrela, saltea de apa, gel de dus, spuma de baie ...

Barbatul Pesti este o persoana care rezoneaza la tot ceea ce inseamna arta. Daca citeste poezie, da-i o invitatie la un cerc de lectura sau o carte de versuri. Daca este interesat de pictura, daruieste-i tablouri cu imagini marine, aparat de fotografiat, album foto.

Apreciaza mult intimitatea si prin urmare si obiectele care-l fac sa se simta confortabil, in siguranta, rasfatat. Ia-i un halat de baie moale, papuci de casa de calitate, o patura pufoasa, un fotoliu mare si niste CD-uri cu muzica de relaxare, de meditatie, sau instrumentala.
In cazul in care vrei sa-i faci un cadou extrem de costisitor, orienteaza-te catre ambarcatiuni, de tipul yahtului. Adora sa fie pe mare sau sa mearga la pescuit.

In ceea ce priveste iesirile, cel mai bine se simte in locurile in care i se ofera intimitate, restaurantele cu separeu, picknic-urile langa un rau, departe de sosea, o plimbare pe malul marii, in zone nepopulate. Este interesat de tot ceea ce-i poate dezvolta capacitatile mentale, caci este un bun telepat si are o intuitie extrem de dezvoltata.

Ofera-i carti despre civilizatii vechi si misterioase, despre tehnici de concetrare, despre istorii ale religiilor. Pentru obiecte de decor, incearca sa alegi acele lucruri care au teme marine, cu diverse imagini sau forme de animale si plante de apa , foci, delfini, caracatite, meduze, corali, scoici, etc.

In privinta hainelor, alege o vestimentatie foarte usoara, prin care sa poata circula aerul, cu usoare note romantice sau daca nu agreeaza asa ceva, cel putin sa fie din materiale foarte comode, fara nimic batator la ochi, in nuante naturale.  



Sursa foto: thefrisky.com

 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top