Astrologie

#berbec #horoscop #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cum iubeste barbatul Berbec?

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cum iubeste barbatul Berbec?

Berbecul este impulsiv, se aprinde cu usurinta, este orgolios si timid, traieste foarte intens si cand iubeste o face cu multa pasiune. Ii plac jocurile de seductie pentru ca il antreneaza si entuziasmeaza indepartand monotonia.

Se plictiseste si se consuma la fel de repede, dar investeste emotional cu usurinta. Are, poate, cea mai mare nevoie de confirmare si de sustinere dintre toate semnele zodiacale. Dispare cu usurinta din peisaj atunci cand se supara si intra adesea in competitie cu tine sau pentru tine.

Daca il vrei langa tine trebuie sa il temperezi prin multa feminitate si starnind in el dorinta de a-i fi trofeul permanent. Nu este un elegant si nu cauta o brosa la rever, nu este un sofisticat si-i plac lucrurile simple, directe, mai degraba mecanice si usoare. Este prin excelenta un vanator senzitiv, un razboinic, un ambitios gata sa consume toate resursele daca simte ca si tie iti place viteza, agitatia si ca ai tot atata energie de consumat si entuziasm. Nu stie sa construiasca lucruri trainice, dar cauta sa faca mereu cate ceva care sa il tina in forma. 

Barbatul Berbec se lasa provocat, nu crede in relatiile din interes, dar tine mult la convingerile personale peste care nu trece atunci cand isi alege o partenera de viata. Uneori superficial, alteori prea aprins, traieste clipa si nu suporta sa fie respins si nici abandonat, ingradit. Se bucura daca esti cuminte si atata timp cat te pretuieste nu va cauta sa te insele, dar va avea un viciu. Tine la opinia personala si nu se vrea dominat in treburile lui de barbat, dar recunoaste ca are nevoie de femeia care sa fie la fel de buna in responsabilitatile ei. Nu este un misogin ci mai degraba o victima a femeilor. 

Barbatul Berbec este un romantic, el iubeste femeia si se lasa imbatat de feminitatea ei, dar nu pune niciodata gaz pe foc atunci cand il vezi nervos. Iti poate gati, chiar daca nu o face la fel de bine ca si tine, te poate trezi dimineata cu micul dejun, te poate coplesi cu atentia lui, insa nu-i cere sa iti faca declaratii zi de zi, formule magice de iubire sau eseusi, serenade. Cu greutate se schimba, iar ce ramane constant la el este nevoia de a fi activ si puternic. Atunci cand viata langa tine nu mai are provocari si adrenalina, o va crea, pozitiv sau nu, daca nu mai are chef sa te provoace este pentru ca isi ia entuziasmul din alta parte. 

Daca esti o personalitate rationala iti va fi greu sa stai langa un Berbec, investitia ta fiind una plina de argumente pe care el le va consuma usor si carora nu va sti sa iti raspunda cum iti doresti tu.  Este razbunator, foarte gelos si usor de ranit, nu se lasa condus dar nici nu va insista in treburile tale feminine. Este un partener placut si cald atata vreme cat nu cauti scandal, rautati, intrigi. Este mai degraba genul pe care partenera il strica, pentru ca iubeste viata si diferentele dintre sexe, stiind sa aprecieze, fiind activ in cuplu.

Daca s-a ratacit in labirintul timiditatii este posibil sa nu il ai cu adevarat niciodata, el va incerca sa isi gaseasca pe altcineva alaturi de care sa traiasca in entuziasm si cu aceeasi pofta de viata. Atunci cand nu se simte apreciat, valorizat reactioneaza vulcanic si protestand. Ii poti propune aventuri pe care nu le-ai trait inca, dar nu il face sa piarda timpul. Iubeste florile si vulnerabilitatea dar nu a lui. Atunci cand are traume devine antisocial si se canalizeaza pe un viciu sau mai multe, razbunandu-se chiar si pe el insusi. Daca il iubesti invata-l sa se vindece.

Facand o comparatie mai putin obisnuita, as spune ca Berbecul este ca si un parfum scump: puternic, cuceritor si de care te atasezi usor, ai mereu nevoie de el sa te puna in valoare si sa-ti incante simturile.

Despre relatiile si compatibilitatile barbatului Berbec vei gasi mai multe informatii in cartea pe care am lansat-o anul trecut: "Cum sa ai o relatie plina de iubire Cuplurile zodiilor". 
 
 
Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!
  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog