Animale de companie

#caine #ghepard #prietenie animale #prietenie ghepard cainei

Un ghepard si un caine au devenit prieteni de nedespartit (VIDEO)

Un ghepard si un caine au devenit cei mai buni prieteni, dupa ce felina a fost abandonata de mama lui. Acestia traiesc in Gradina Zoologica Busch din Tampa, Florida, iar de curand relatia lor frumoasa de prietenie a implinit un anisor.

Povestea emotionanta de prietenie dintre cainele Mtani si ghepardul Kasi a luat nastere acum un an, cand la numai opt saptamani, felina a fost abandonata de mama sa si adoptata de Gradina Zoologica Busch din Tampa.

Cainele a devenit ulterior un soi de protector al felinei, dar si un prieten de nadejde, animalele fiind vazute mereu impreuna si alintandu-se reciproc.

Recent, Gradina Zoologica, care le este si casa, a gazduit si un eveniment special, pentru a sarbatori implinirea unui an de cand vedetele locatiei au devenit prietene la catarama.

Kasi si Mtani au fost numite si ambasadoare ale lumii animale si merg adesea impreuna la multe evenimente. In restul timpului, pot fi admirate la Cheetah Run, sectorul dedicat gheparzilor, din Gradina Busch.

Foto: /biscuitsspace.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea