Cele mai mari animale de companie din lume. Imagini uimitoare!

Animale de companie

#peste #caini #rase de caini #iepure #caini uriasi #caini de companie #animale uriase

Cele mai mari animale de companie din lume. Imagini uimitoare!

Cu cat mai mare, cu atat mai bine! Dupa acest principiu par a se ghida si urmatorii proprietari de animale de companie, care detin necuvantatoare ce impresioneaza prin dimensiune.



Freddy

Freddy este caine din rasa Marele Danez, in varsta de 18 luni, care masoara peste doi metri atunci cand se ridica pe labele din spate, fiind cel mai mare caine din Marea Britanie. Proprietara sa cheltuie numai pe mancare, in fiecare saptamana, aproximativ 100 de dolari, scrie New York Post.



Ralph

Ralph este un iepure gigant, tot din Marea Britanie, care detine recordul mondial pentru cel mai mare astfel de animal din lume. Ralph are 4 ani si consuma mancare in valoare de 75 de dolari pe saptamana, potrivit Oddee.



Goldie

Cel mai mare pestisor auriu din lume, intrat in Cartea Recordurilor, ii apartine olandezului Joris Gijsbers. La masuratorile oficiale efectuate in 2003, pestisorul avea impresionanta lungime de 47,4 cm.



Foto: theguardian.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea