Animale de companie

#computer #animale #caini

Cainii nu mai sunt prietenii cei mai buni ai omului, ci computerele

Computerele au luat locul cainilor in rolul de cei mai buni prieteni ai omului. Un mare procent dintre iubitorii de caini sunt de parere ca se pot baza mai mult pe computer decat pe animalutul de companie, potrivit unui studio britanic.


Cercetatorii au concluzionat ca numai 6% dintre oameni sunt de parere ca se pot baza mai mult pe cainele lor decat pe computer, in timp ce 67% cred contrariul. Mai mult de atat, circa 40 % dintre proprietarii de caini au spus ca se bazeaza mai mult pe PC decat pe animalultul lor, in timp ce 36% au infirmat acest lucru, scrie dailymail.co.uk.

Initiatorul studiului, Paul Allen , a declarat ca este de parere ca in zilele noastre poti chiar sa-ti plimbi computerul, daca vorbim de laptop sau de tableta si este doar o chestiune de timp pana se va inventa computerul care sa-ti aduca papucii, asemeni unui caine.

La cercetare au participat 2.000 de britanici. Studiul a concluzionat ca in general barbatii au tendinta sa fie mai dependenti de computer.

Allen a mai spus ca, odata cu dezvoltarea tehnologiei, cainii sunt mai neglijati si nu mai au nici macar satisfactia de a aduce ziarul, care acum este in format electronic.

Studiul a fost efectuat de editorii revistei Computeractive in colaborare cu Royal Society For The Protection Of Cruelty to Animal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului