Animale de companie

#animale #noroc #pesti #broaste #albine #delfini #elefanti #animale purtatoare de noroc

5 animale care atrag norocul si fericirea in viata ta

Liliacul si pisica neagra, atata de demonizate in multe culturi ale lumii, nu sunt asociate cu ghinionul. Spre surprinderea multora, aceste animale simbolizeaza noroc si fericire, in ciuda fiorului rece care ne trece pe spate de cate ori le vedem sau auzim de ele. Iata si alte animale de care merita sa te inconjori ori sa le atragi in viata ta, intrucat sunt considerate talismane!

 

1. Delfini

Se spune ca orasele inconjurate de ape in care vietuiesc delfini - New York, Amsterdam etc. - sunt cele mai norocoase din lume. Delfinul este considerat un simbol al norocului inca din vremuri stravechi. Marinarii din antichitate care petreceau numeroase luni pe mare stiau ca se apropie de uscat in momentul in care delfinii inotau in jurul vaselor lor.

2. Pesti

Pestisorul de aur care indeplineste dorinte nu este doar o poveste zamislita de imaginatia scriitorilor. Exista o farama de adevar in aceasta poveste, intrucat legendele spun ca in egiptul antic, pestii aurii si argintii erau cosiderati purtatori de noroc. Atat in cultura chineza, cat si in cea japoneza, se considera ca cine are sau ingrijeste pesti, are mai multe sanse sa fie bogat, fericit si norocos in viata.

3. Elefanti

In cultura chineza, elefantii sunt un simbol al puterii, intelepciunii, inteligentei si solitudinii. Sunt inconjurati de o aura pozitiva, considerata a purta noroc, de aceea, imaginea lor este folosita in realizarea amuletelor sau talismanelor din culturile asiatice.

4. Albine

Stiai ca albinele sunt considerate purtatoare de noroc? Nu este nevoie sa te specializezi in apicultura si sa ingrijesti stupi, pentru a atrage norocul de partea ta. Este nevoie doar ca o albina sa-ti treaca prin fata ochilor sau a ferestrei pentru a avea parte de o zi norocoasa. Atentie insa, legendele spun ca daca o albina moare in casa ta, este semn rau!

5. Broaste

Indiferent ca sunt testoase sau nu, broastele sunt un simbol al norocului, fericirii si armoniei, de aceea, sunt folosite in arta feng shui ori in cultura asiatica pentru a intruchipa talismane.

Sursa foto: hdwallpapersin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare