Amenajarea gradinii

#piscina #UWE Germania #aparatura piscina #Ruwe Plus #ruweplus.ro

UWE Germania, liderul european pe aparatura High End de piscine a intrat pe piata romaneasca

UWE Germania, liderul european pe aparatura High End de piscine a intrat pe piata romaneasca

Compania UWE Germania, leader pe piata Europeana de aparatura de piscina High End si prima companie care a produs si comercializat aparatura de inot contracurent (inca din 1967), a anuntat intrarea pe piata din Romania prin partnerenul local Ruwe Plus S.R.L.. Gama de produse acopera sisteme de inot contracurent, hidromasaj si recuperare medicala, instalabile inclusiv pe piscine deja construite si functionale atat cu apa dulce, cat si sarata sau termala.


2 in 1: hidromasaj si inot contracurent pentru piscine deja construite – debit de 43 metri cubi pe ora

Pentru piscinele gata construite, UWE Germania ofera un produs inovator, care combina inotul contracurent cu hidromasajul: Trevi. Un singur produs, instalabil in cateva minute, iti va da atat placerea masajului cu jet puternic de apa, cat si al inotului “pe loc”, care transforma o piscina oricat de mica intr-o adevarata desfatare.

Inot contracurent, hidromasaj piscina, uwe romania

Cu accesoriile TREVI poti sa-ti relaxezi zonele tensionate ale trupului  prin hidromasaj local, ca un dus subacual. Sau poti directiona jetul furtunului cu apa sub presiune si bule de aer inspre zonele adipoase pe care doresti sa le tonifici. Efectul asupra celulitei nu este de neglijat!
 
Daca ai deja o piscina construita, Trevi este o solutie unica pe piata din Romania.


Echipamente de hidromasaj pentru piscina – efect de Jacuzzi

Inainte de a incepe constructia unei piscine, alege-ti echipamente de hidromasaj de calitate. Produsele de calitate UWE iti vor transforma piscina intr-un veritabil Jacuzzi.

Jeturi de apa din podea sau laterala iti vor desfata toate simturile. Hidromasaj cu 3 sau 5 jeturi de apa si aer iti vor masa corpul cu un debit de pana la 65 de metri cubi pe ora!

Hidromasaj piscina, constructii piscine, uwe Romania

Cascada apa, hidromasaj piscine, uwe Romania, constructii piscine

Un produs deosebit, care va da un element de unicitate piscinei tale si care garanteaza ca iti va strange familia si prietenii in jurul sau este Largo. Pe langa aspectul deosebit, cascada de apa pentru hidromasaj pe care o arunca pe gat si umeri iti va detensiona muschii incordati. Poti inlocui cascada de apa pentru masaj de mare amploare (Largo) cu jet de apa concentrat intr-un singur loc (Punto).

In stadiul de constructie al piscinei, consultantii UWE iti pot oferi zeci de solutii de hidromasaj, cascade de apa si inot contracurent, pentru cea mai inalta calitate si satisfactie.


Piscina la cheie UWE – bazin fibra de sticla prefabricat si dotat cu echipamente de inot si hidromasaj

Daca vrei o piscina rapid, usor de instalat, prin Ruwe Plus poti achizitiona piscina Jetpool cu bazin din fibra de sticla. Scara acesteia vine la pachet cu toate bunatatile destinate relaxarii si sportului: hidromasaj, sistem de inot contracurent si sistem de iluminat preinstalate in peretii acestui bazin fibra de sticla. La cerere, poate fi acoperita cu un rulou solar retractabil, comandat electric, care pe langa faptul ca acopera piscina cand nu este folosita, o si incalzeste natural. Nimic nu e mai simplu cand vine vorba de o piscina de lux, gata in cel mai scurt timp!

Bazin fibra de sticla, piscina prefabricata, constructii piscine, uwe Romania, inot contracurent, hidromasaj piscina


Scara, jacuzzi si inot contracurent intr-un singur aparat! Scara piscina super-echipata, prefabricata din fibra de sticla

Scara din fibra de sticla cu echipamente de hidromasaj, iluminat subacval, inot contracurent si banca de trei persoane entru jacuzzi poate fi achizitionata si separat: JetStream Scala). Este un accesoriu exceptional pentru orice piscina care isi doreste sa impresioneze. Nu uita, produsele UWE functioneaza atat cu apa dulce, cat si sarata sau termala.

Afla mai multe despre cele mai luxuoase si performante sisteme de inot contracurent si hidromasaj din Romania: www.ruweplus.ro.

Scara piscina, hidromasaj piscina, inot contracurent, uwe Romania, constructii piscine

 


Despre UWE

UWE Germania este o companie internationala fondata in 1948, lider pe piata din Europa la echipamente pentru piscine si spa-uri publice ori particulare, cu apa dulce ori sarata.

Compania a inventat sistemul de inot contracurent in 1967, cu ajutorul caruia a eliminat problema inotului intr-o piscina de mici dimensiuni. Prin Ruwe Plus, importator exclusiv al produselor UWE Germania, puteti beneficia de cele mai bune conditii comerciale si servicii din Europa.

Produsele pot fi vazute si la targul Ambient Expo, in aceeasi perioada cu Expo Construct de la Romexpo in perioada 18-21 Aprilie 2013.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele