Amenajarea casei

#edifica.ro # design casa #amenajarea casei

Tu de unde te inspiri cand vrei sa-ti amenajezi locuinta?

Cu totii ne dorim o casa frumoasa si confortabila, locul in care sa ne relaxam dupa o zi aglomerata la serviciu sau sa ne simtim perfect intr-o seara cu prietenii, locul in care sa ne adunam impreuna cu familia de sarbatori sau sa ne savuram in tihna cafeaua de dimineata.

Oare cum ar fi sa ai propriul designer de interior care sa te ajute sa iti pui ideile in practica si sa iti ofere solutii, fie ca vrei sa te muti in casa noua, fie ca trebuie sa amenajezi un coltisor pentru animalul tau de companie sau sa aduci caldura si intimitate in camera bebelusului?

Sursa ta de idei si inspiratie, ghidul perfect de sfaturi practice pentru casa si gradina ta este Edifica.ro: cel mai nou si mai complex site din online-ul romanesc, care iti ofera raspunsuri la intrebari si solutii la problemele de amenajari interioare si design.Cu ilustratii mari si idei bine subliniate, Edifica este primul tau consultant dinainte de a-ti suna mesterul sau a merge la cumparaturi pentru amenajarea casei.

Specialistii Edifica te ajuta sa te edifici

Iar tu stii ca a te edifica inseamna a te lamuri, a-ti clarifica ideile, dar a edifica inseamna si a cladi sau a zidi. Asa a fost ales brandul: scurt, sugestiv, plin de semnificatii, memorabil; sa retii usor ca site-ul te ajuta sa edifici si sa te edfici.

Ce informatii gasesti pe Edifica.ro?

Meniuri intuitive, concepute pentru a ajunge rapid la informatia care te intereseaza:

Despre casa

Este sectiunea dedicata incaperilor din locuinta ta, fiecare cu pagina sa: baia, bucataria, livingul, dormitorul, biroul si camera copilului. La "Design interior" gasesti notiuni generale de estetica, sfaturi pentru utilizarea corecta a culorilor in interioare, prezentari ale stilurilor de amenajari si informatii practice pentru evidentierea calitatilor unui spatiu (ex. ferestre mari, spatii deschise) sau ascunderea micilor defecte ale caselor (ex: incaperi mici, inguste sau scunde).

Despre gradina

Este pagina dedicata pasionatilor de gradinarit, fie ei proprietari de gradini spatioase sau doar ai unei terase pline cu flori.Daca te numeri printre ei, acesta sectiuneiti ofera sfaturi practice pentru ingrijirea plantelor de exterior si de interior, pentru amenajarea gradinii si crearea unui peisaj natural de vis. Tot aici gasesti idei pentru cultivarea mirodeniilor in bucatarie tot timpul anului.

stiai ca exista stiluri de design si pentru gradina? E bine sa stii cum sa o amenajezi in functie de activitatile pe care obisnuiesti sa le desfasori in exterior.

Constructii si amenajari

Cei mai indemanatici si cei care prefera "lucrul facut de mana lor", vor gasi aici sfaturi pentru realizarea unor lucrari de amenajare: de la montarea parchetului, lambriurilor, a chiuvetei si toaletei, pana la constructii din caramizi de sticla si tencuiala decorativa.

Prezentarea tendintelor in arhitectura, a tehnologiilor utilizate in constructiile moderne si a gadgeturilor care fac viata de acasa mai usoara se regasesc in categoriile "Arhitectura". Pentru adeptii stilului ecologist, care doresc sa contribuie la protejarea planetei si a resurselor, "Eco-imobiliare" ofera informatii pretioase despre avantajele caselor pasive, a panourilor solare si a acoperisurilor verzi si multe sfaturi de economisire a apei, energiei in consumul casnic.

Stil de viata

Sectiunea "Stil de viata" aduna articole despre lucurile obisnuite care ni se intampla acasa. Afli aici cum poti face mai agreabil timpul petrecut in locuinta, dar si cum poti face fata situatiilor mai putin placute si inevitabile: galagia vecinilor, aparitia musafirilor nepoftiti sau obiceiurile deranjante ale partenerului.

"Destinatii turistice" este preferata de iubitorii de vacante. Pe langa prezentarea unor locuri care te pot inspira pentru alegerea urmatoarei destinatii de vacanta, iti ofera mici "ghiduri" cu informatii absolut necesare pentru a-ti face calatoria cat mai placuta.

Cele mai indragite pagini ale acestei sectiuni – si este lesne de inteles de ce – sunt cele dedicate sarbatorilor de Paste si Craciun. Aici gasesti de la povesti spuse la gura sobei, pana la sfaturi pentru vopsirea oualor de Paste sau impodobirea bradului de Craciun. Ne plac sarbatorile si cu siguranta vei aprecia si tu aceasta sectiune.

Practic

Titlul spune tot: aici gasesti informatii practice care iti fac viata mai usoara. Sfaturile de curatenie si organizare sunt cele mai cautate pe internet. stiai ca ar trebui sa speli pilota la 3-4 luni pentru un somn sanatos intr-un spatiu curat? Stii care sunt pasii de urmat pentru a avea prosoape pufoase dupa mai multe spalari? Stii cum sa alegi perdelele si draperiile? Sau cum sa organizezi fotografiile pe care le-ai facut in vacanta? Sunt multe, multe sfaturi practice culese de la experti si oferite tie.

Ca bonus al acestei sectiuni, Edifica.ro iti ofera gratuit primul e-book, "50 de moduri de a maximiza spatiul mic de acasa", plin de sfaturi si poze reprezentative. Periodic, specialistii nostri aduna noi colectii de sfaturi pe care le poti studia in tihna descarcand le vei e-bookurile gratuite. Prin abonarea la e-book esti asigurat ca vei primi notificari legate de noile colectii publicate de Edifica.ro.

Edifica si edifica-te, cu EDIFICA.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului