Amenajarea casei

#dormitor de vis #pat #decorare #camera #dormitor

Te vei indragosti de aceste 5 dormitoare! Daca nu ne crezi uita-te singur!

Dormitorul este cea mai frumoasa camera din casa. De aceea este atat de important sa il decorezi in functie de personalitatea ta. Dormitoarele trebuie sa fie confortabile, intime si senine. Iata cateva exemple minunate de camere care indeplinesc toate aceste criterii:

Dormitorul verde

O multime de lumina si o multime de plante. Dar fii atent! Plantele ar trebui sa fie fara flori, altfel ar putea fi toxice.

Camera minimalista

Ne place acest design pentru dormitor. Materiale si linii naturale curate, simple. Este un fel de decor care arata grozav intr-o mansarda, dar si intr-o casa veche cu tavane inalte.

Cabana stil

Cu totii iubim designul care implica si elemente din lemn, ofera confortul, iar detaliile mici te fac sa te simti acasa. Multe perne, tesaturi naturale si toate aceste lucruri mici, care aduc relaxare si bucurie.

O atingere romantica

Prinderi naturale din lemn, dantela, lenjerie alba si un accent dur de fier. Acesta este un dormitor romantic pe care il vei adora. Intimitatea este limitata, desigur, dar dantela ... ce idee buna!

Dormitorul spatios

Cand ai acest spatiu la dispozitie, cel mai probabil un pat ar fi ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti. Cu toate acestea, iata o idee minunata. Poti dormi pana tarziu sau iti poti folosi patul drept canapea. Doar asigura-te ca ai o multime de perne. Culorile de tip pastel sunt o idee minunata pentru acest tip de dormitor.

Sursa: myhome.style

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea