Amenajarea casei

#amenajare casa #casa

New home & Deco trend - fototapet tridimensional. Ce e si cum iti transforma ambientul?

Fiecare persoana doreste sa aiba o locuinta care sa aiba un aspect cat mai placut pentru a se bucura de relaxare dupa o zi lunga de lucru. Amenajarea sau renovarea locuintei personale sau a unui birou nu trebuie sa fie o problema financiara sau una temporara, putand fi schimbat usor intregul aspect general cu ajutorul unui fototapet 3d.

 

Multi folosesc aceste elemente in living nu doar datorita spatiului mare ce poate fi imbunatatit semnificativ, ci si din cauza faptului ca in aceasta camera familia isi petrece timpul cel mai mult, singuri sau in compania prietenilor. Avand in vedere aceste lucruri, un wallpaper de living room poate fi solutia ideala pentru a adauga in camera dimensiune si culoare, totul cu un buget redus.

Montarea unui fototapet in living vine cu cateva avantaje care pot schimba atmosfera intr-un timp foarte scurt, putand fi o activitate ce poate fi realizata simplu, impreuna cu familia.

1. Se pot crea iluzii de profunzime

Modelele disponibile in oferta au abilitatea de a crea iluzii de profunzime intr-un spatiu. Cu ajutorul unor design-uri de fototapet 3d, acestea vor putea produce un efect vizual uimitor pentru a extinde limitele reale ale camerei. In acest fel, un living mic poate deveni mai spatios, in timp ce un hol ingust poate parea mai larg si primitor, bineinteles in functie si de modelul ales.

2. Adauga textura si dimensiune camerei

Un wallpaper de living room 3D introduce intr-o sufragerie o textura vizuala si dinamica pe care alte optiuni traditionale nu le pot oferi. In plus, acestea nu necesita cunostinte specializate in montare si pot simula texturi naturale cum ar fi piatra, lemnul sau alte elemente asemanatoare, aducand o noua dimensiune spatiului dorit.

3. Personalizarea spatiului

Cu o gama variata de design-uri, culori si texturi, fototapetul tridimensional ofera posibilitatea de a completa spatiul in functie de mobilier si preferintele personale. Se poate incadra usor un model cu un peisaj natural, o imagine urbana moderna sau chiar si un design abstract captivant.

Selectarea unui fototapet care inspira si reprezinta personalitatea familiei va putea adauga o nota deosebita ce va permite tuturor sa se bucure de noua camera. Cu toate acestea, nu doar livingul poate fi decorat cu aceste piese, ele putand fi montate usor si in bucatarii, dormitoare, holuri, cat si alte camere pentru a imbogati si schimba frumos atmosfera generala.

4. Simplificarea procesului de decorare

Pe langa beneficiile estetice si emotionale, fototapetul ofera si avantajul unei aplicari simple si rapide. Acestea pot fi montate cu usurinta pe perete fara sa fie necesare abilitati speciale sau echipamente costisitoare, totul putand fi realizat in doar cateva ore. Astfel, nu va fi necesar un buget suplimentar sau alte resurse pentru a finaliza rapid procesul de decorare.

Selectarea si montarea unui fototapet living este o actiune din ce in ce mai populara printre romani, fiind o alternativa mult mai economica, dar mai ales, mult mai frumoasa de a schimba designul oricarei camere.

Uwalls recomanda aceste elemente de decor deoarece au o rezistenta foarte buna in timp si pot aduce o imbunatatire estetica semnificativa intregii locuinte, fiind cea mai buna cale prin care intreaga familie se poate bucura de un spatiu amenajat intr-un mod deosebit.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea