Amenajarea casei

#plant for the planet #petit rose #life tree #spring flower #marea britanie #lansare #capsula #breloc #planta #babytree

Lansare BabyTree in Marea Britanie

Cu ocazia Targului Promotional Marketing din Londra, BabyTree isi face intrarea in forta in Anglia. “BabyTree este exact noutatea, acel tip de marfa extrem de inovativ si incitant care atrage atentia atat vizitatorilor cat si celor din aceasta industrie” declara Simon Tilley, organizatorul evenimentului.

 

Pe scurt, BabyTree este o planta care traieste o buna perioada intr-o capsula de mici dimensiuni. Durata medie de viata este de 6 luni, timp in care o poti purta cu tine peste tot, avand aspectul identic cu cel al unui breloc din sticla. In functie de planta, timpul de conservare poate ajunge la 12 luni, dupa care va trebui sa o transferi intr-un ghiveci pentru a te bucura de evolutia si frumusetea acesteia.

Produsul poate fi personalizat, fiind astfel preferat atat de catre angajatori si sefi, cat si de catre persoane dornice sa ofere ceva inedit prietenilor.

Am lansat acest produs cand cineva spunea m-am saturat de agende, calendare, pixuri, iar marile companii au recunoscut imediat valentele acestui produs si l-au adoptat ca pe un cadou corporate pentru evenimente, aniversari, sarbatori sau alte ocazii pentru a-l oferi angajatilor, partenerilor de afaceri sau presei. Doi ani la rand a fost achizitionat in cantitati mari de Craciun, in luna Martie pentru martisor, de Paste, de toti cei care iubesc natura sau care au vrut sa-si surprinda iubita, iubitul, copilul, mama sau profesoara cu un cadou cu adevarat special”, a spus Patricia Pop, director general Botanique, importator BabyTree in Romania.

0,5 euro din pretul fiecarei unitati vandute sunt donati catre programul international Plant for the Planet .

Acesta nu este singurul proiect remarcabil al comaniei. “Inceputul anului 2009 a fost marcat si el de aparitia unui nou produs – Spring Flower , un Martisor in forma de floare care plantat da nastere unor superbe flori de camp” au declarat producatorii. In noiembrie anul trecut a avut loc lansarea produsului Petit Rose , boboc de trandafir natural conservat dupa acelasi principiu, iar in decembrie apare Life Tree , un bradut ce ia forma unei felicitari. Semintele sale pot fi plantate, dand nastere unui molid argintiu.

Acceseaza BabyTree – planta breoc sau Botanique pentru a afla cat mai multe detalii despre produse si ingrijirea acestora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea