Amenajarea casei

#pat #mobilier #pat matrimonial #spoturi de lumina #design maro

Decoreaza-ti locuinta in eleganta culoare maro!

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu extravagant, intr-o atmosfera confortabila si placuta, poti opta pentru eleganta culoarea maro. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in culoarea protectiei si maturitatii: gri.

1 Dormitor odihnitor

Culoarea maro nu reflecta doar eleganta si bunul-gust in amenajarea casei, ci reda si aerul odihnitor si confortabil de care ai nevoie pentru relaxare. Astfel, poti alege sa iti amenajezi dormitorul folosind aceasta culoare, iar cea mai buna optiune este sa folosesti maro pentru decorarea peretilor.

In acest sens, te poti juca cu nuantele si sa vopsesti peretii in degrade, de la maro-castaniu la maro nude. Pentru a lumina camera si a accentua efectele linistitoare ale acestei culori, poti apela la spoturi de lumina pe care sa le amplasezi deasupra patului matrimonial. De asemenea, poti folosi accesorii precum covoare, carti vechi sau flori pentru a completa atmosfera prietenoasa din incapere.


2 Living relaxant

In living, ferestrele mari te pot ajuta sa evidentiezi mai bine frumusetea culorii maro. Pentru ca spatiul sa fie relaxant, este recomandat sa folosesti doar accesorii in amenajarea lui. Prin urmare, dreaperiile maro asortate cu pernele de pe canapele si covorul vor contribui la crearea unui spatiu confortabil si elegant. Pentru a destinde atmosfera, poti opta pentru canapele albe si masa din sticla in centrul camerei.




De asemenea, pentru amenajarea livingului poti alege sa folosesti mobilier vechi, din lemn, precum cel din castelele medievale. Astfel, vei pastra si traditiile stramosesti si vei avea si un spatiu elegant si modern.


3 Bucatarie aerisita

Poti folosi culoarea maro si in amenajarea bucatariei. Astfel, poti alege gresie crem pentru a lumina incaperea, iar in cazul mobilierului poti opta pentru folosirea lemnului ca element principal. Pentru o camera aerisita, este indicat sa separi zona de gatit de cea in care se serveste masa.



Sursa foto: fancycribs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea