Amenajarea casei

#tapet colorat #pereti camera bebelusi #tapet camera #autocolante pereti #ghirlanda #diagrama pe perete

Cum sa decorezi peretii din camera bebelusului: 8 idei interesante

O camera vesela si primitoare poate influenta pozitiv starea de spirit a bebelusului, iar pentru amenajarea acesteia te poti folosi de o gama larga de accesorii si decoratiuni pentru peretii incaperii. Iata cateva idei care te-ar putea ajuta sa transformi camera copilului tau intr-o sursa de buna dispozitie pentru cel mic.

1 Tapet colorat

O modalitate de a face camera copilului tau mai vesela si jucausa este folosirea tapetului colorat. Pasari, flori sau forme geometrice sunt cateva dintre elementele care ii vor atrage atentia bebelusului tau.

2 Zid colorat

Copiilor le plac culorile, asa ca poti picta peretele principal al camerei intr-o culoare vesela, pentru a reprezenta punctul de atractie al camerei. Mereu dornici de a afla lucruri noi, bebelusii vor fi incantati de schimbare.

3 Culori complementare pentru pereti

Copiii percep rapid culorile, iar tu ii poti stimula in acest sens. Coloreaza peretii camerei in nuante complementare care vor inveseli camera bebelusului.

4 Autocolante pentru masurarea inaltimii

Chiar daca bebelusul nu va folosi masuratorul de inaltime prea curand, acesta poate fi un bun accesoriu pentru decorarea peretelui. Alege un autocolant cu personaje din desene animate, iar cel mic va fi, cu siguranta, incantat.

5 Ghirlanda care leaga peretii

O ghirlanda care sa lege doi pereti ai camerei poate fi un bun accesoriu pentru a-i distrage atentia bebelusului tau. Cu cat este mai colorata, cu atat cel mic va fi mai incantat. Asadar, coloreaza aceasta impletitura decorativa si amenajeaza frumos camera bebelusului tau,

6 Rafturi pe perete

Poti folosi rafturile de depozitare ca accesorii decorative pentru amenajarea camerei bebelusului. Aranjeaza cateva dintre lucrurile copilului si, astfel, vei "imbraca" peretele camerei intr-un mod placut.


7 Diagrama pe perete

Reprezentarile grafice stimuleaza imaginatia copiilor, motiv pentru care este bine sa le folosesti in decorarea peretilor. Poti folosi buline pe pereti sau chiar sa scrii numele bebelusului cu litere mari. Este recomandat insa sa nu folosesti diagramele in exces, intrucat l-ai putea obosi pe cel mic.

8 Autocolante practice

O alta modalitate interesanta de a decora peretii din camera bebelusului este folosirea autocolantelor. Asadar, soarele, norii sau stelele sunt o buna alegere pentru a inveseli camera copilului.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului